Arra Tour - Agentie de turism Constanta
1 Decembrie Budapesta 176 euro/zbor Tarom
01.12.2017
04.12.2017
Adăugată în: 07/04/17
de la
176 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

18:30-19:20
19:50-22:30

Silver Hotel Budapest City Center 3* – 176 euro/pers

Silver Hotel Budapest City Centre este situat central, lângă stația de metrou Vörösmarty utca și Bulevardul Andrássy. Hotelul oferă camere cu un TV și acces gratuit la internet.

Silver Hotel Budapest a fost construit prin adăugarea de etaje unei clădiri istorice și se află la câțiva pași de toate obiectivele turistice.

Piața Hunyadi mare, verde oferă loc de joacă pentru copii și este vizavi de Silver Hotel Budapest City Centre. Piața Oktogon se află la 400 de metri.

Triple M Hotel 3* – 219 euro/pers

1082 Budapesta, Baross utca 108, Ungaria

Situat în Budapesta, la 800 de metri de un centru comercial, Triple M oferă un bar deschis nonstop, camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Cea mai apropiată staţie de metrou este la Piaţa II. János Pál Pápa, la aproximativ 850 de metri de proprietate.

Toate unităţile de cazare au televizor, birou şi frigider. Baia privată este dotată cu uscător de păr.

Hotelul Triple M oferă micul dejun. Pe o rază de 300 de metri se găsesc mai multe magazine alimentare şi un restaurant. Zona Ráday Utca, cu numeroase restaurante şi baruri, este la o distanţă de 1,6 km. Hala Pieţei Mari este la 2 km de proprietate.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.