Arra Tour - Agentie de turism Constanta
1 Martie 3 nopti Coasta Amalfi 176 euro/pers
28.02.2018
03.03.2018
Adăugată în: 05/07/17
176 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti-> Napoli

Orar de zbor:

17:30-18:35
19:25-22:20

Hotel La Ninfa 3*

ceastă proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Cocoţat pe o stâncă cu vedere la Coasta Amalfi, hotelul La Ninfa este administrat de o familie şi oferă camere moderne cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi TV LCD. Puteţi savura un mic dejun cu produse dulci în fiecare dimineaţă în sala de mese cu vedere la mare.

Acest hotel mic oferă o atmosferă intimă. Camerele asigură toate facilităţile moderne, inclusiv aer condiţionat. Multe camere au vedere frumoasă la mare.

Există aproximativ 450 de trepte până la plaja Duoglio. Un autobuz local opreşte chiar în faţa hotelului La Ninfa şi asigură conexiune cu diverse puncte de interes, inclusiv cu centrul orăşelului Amalfi, aflat la 1,5 km.

  • loc in camera dubla standard + mic dejun – 176 euro/pers

 

Hotel Miramalfi 4*

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Construit pe o stâncă de pe Coasta Amalfi, Hotelul Miramalfi oferă vedere panoramică la mare de la restaurantul, piscina şi camerele sale. Acesta are un decor în stil mediteranean.

Toate camerele au TV prin satelit, aer condiţionat şi minibar, iar unele au balcon. Baia include uscător de păr şi articole de toaletă.

Oaspeţii pot ajunge la diverse terase şi pe plaja privată cu un ascensor construit în stâncă. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria tradiţională a regiunii Campania. Ocazional, se organizează cine cu muzică live.

Hotelul Miramalfi este la 800 de metri de centrul oraşului Amalfi. Localitatea Positano se află la 20 de minute de mers cu maşina.

  • loc in camera dubla standard + mic dejun – 249 euro/pers
Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.