Arra Tour - Agentie de turism Constanta
City Break 3 nopti Berlin 125 euro/taxe incluse
19.03.2018
22.03.2018
Adăugată în: 27/09/17
de la
125 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

21:40-22:55
07:15-10:30

Arcadia Hotel Berlin 3*

Frankfurter Allee 73a, Friedrichshain-Kreuzberg, 10247 Berlin, Germania

Acest hotel de 3 stele superioare este situat în cartierul Friedrichshain din Berlin. Arcadia Hotel Berlin oferă camere cu aer condiționat și conexiuni excelente de transport public, la 5 stații de metrou de Alexanderplatz.

Camerele luminoase ale Hotelului Arcadia au TV prin satelit, birou și baie privată. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil în întregul hotel.

Hotelul Arcadia Berlin oferă în fiecare zi un bufet bogat de mic dejun. În Plaza Passage Frankfurter Allee, situat în apropiere, se găsesc 3 restaurante.

Arcadia se află la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Samariterstraße și de gara Frankfurter Allee. Există o linie S-Bahn directă (tren urban) spre centrul de expoziții ICC Berlin, iar O2-World este la doar 2 km.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.