Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit avion 7 zile Fiordurile Norvegiei 619 euro
19.08.2018
25.08.2018
Adăugată în: 01/05/17
618 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 6 nopţi
Bilet avion
Mic dejun
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid local
Bagaj de cală
Asistență turistică
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Tariff valabil cu plata integrala in momentul rezervarii.

Fiordurile (Trondheim, Geiranger, Nordfjord, Sognefjord)-NORVEGIA

(Oslo, Drumul Atlanticului, Bergen, Lillehammer, Tunelul Laerdal) 7 zile  

ZIUA 1 Ora 16, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni – check in Lufthansa pentru destinatia Frankfurth. Decolare la ora 18.15. Sosire la ora 19.55. Decolare la ora 21.25, sosire la Oslo la ora 23.20.

Cazare in Oslo.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Hamar – Lillehammer (vizita 2,5 ore)- Dombas – Oppdal (popas 90 min).            

Cazare in Trondheim

ZIUA 3 (mic dejun). In Trondheim se merge pe malul fiordului si se viziteaza centrul  dominat de Catedrala Nidaros. Deplasare pe ruta Heimdal-Orkanger la Kristiansund – optional, se urca in turnul de observatie asupra Atlanticului, apoi se strabate cu autocarul DRUMUL ATLANTICULUI (pe aprox 10 Km, se strabat multe poduri, insule si insulite intr-un peisaj unic).               

Cazare in zona Molde- Andalsnes.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pe ruta de aur. Se parcurge Drumul Trolilor, apoi se traverseza cu  ferryboatul fiordul Nordfiord. Deplasare pe drumul Drumul Vulturilor si in croaziera cu ferryboatul fiordul Geiranger (cascadele Voalul Miresei si Cele 7 Surori, mai spectaculoase decat cascada Voringsfossen). Deplasare pe jos(90 min.)la Ghetarul Briksdal. Se traverseaza (Lavik-Oppedal) in croaziera Sognefiord cu ferry-boatul spre Bergen (poarta fiordurilor la Oceanul Atlantic).                                                

Cazare in zona Knarvik-Bergen

ZIUA 5 (mic dejun). In Bergen -vizitӑ cartierul Bryggen (orasul medieval), Biserica Sf. Maria (exterior), Turnul Rosenkrantz(exterior),pietele de flori si peste.Optional,urcare pe Muntele Floien (panorama fiorduri).Ora 11-plecare pe ruta Dale–Voss.Optional (35 €-daca se achita la agentia din România cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie), deplasare cu trenuletul, de la Myrdal la Flam,printr-o zona cu defileuri si cascade de unica frumusete.Vizita Canionul Stalheim. Deplasare prin Tunelul Laerdal. Popas la Borgund-se admira biserica de lemn.                                                                                                                              Cazare in Oslo.

ZIUA 6 (mic dejun) Tur (3 ore) Oslo (primaria,Palatul Regal,Parlamentul, centrul commercial –Aker Brygge, cetatea,universitatea) cu ghid local. Timp liber. Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel.                                     

Cazare in Oslo.

ZIUA 7 (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 18.40 decolare. Sosire în Munchen la ora 20.50. Decolare la ora 21.55.

Sosire, Bucuresti – Otopeni, duminica, la ora 00.50.

 

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnӑvirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

   Acte necesare : pasaport.

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.