Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit avion/ghid China 9 zile 969 euro/taxe incluse
23.03.2018
30.03.2018
Adăugată în: 16/06/17
969 €
de persoană
Servicii incluse
Bilet avion
Masa demipensiune
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid local
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Bagaj de cală
Intrare obiective turistice
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Asigurare storno
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

 

BEIJINGMarele ZidSHANGHAI(Zhujiajiao)-HANGZHOU-SUZHOU

ZIUA 1 – Intalnire la ora 12 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni la check in KLM pentru destinatia  Amsterdam. Decolare, ora 14, sosire-ora 15.55. Ora 17.20 decolare din Amsterdam.
ZIUA 2  Sosire in Shanghai, la ora 10.05. Transfer la hotel cu deplasare cu autocarul prin centrul Shanghai-ului(Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhi-tectura internationala).

                                    Cazare in Shanghai. 

ZIUA 3 (mic dejun). In Shanghai-vizita: Yu Garden, Pearl Tv Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu). Shopping  (Blv Nanjing). Ora 21 – deplasare cu autocarul la hotel.

Cazare in Shanghai.

ZIUA 4 (mic dejun).  Excursie (30 km de Shanghai) la Zhujiajiao-Venetia Chinei . Ora 14-deplasare la  Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru).                                                           Cina si cazare in Hangzhou.
ZIUA 5 (mic dejun si pranz). Vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii,apoi croaziera pe Lacul de Vest. Ora 16- deplasare la Wuzhen (shopping in zona pravaliilor vechi de sute ani).                                                                                                                                      Cazare in Suzhou.
ZIUA 6 (mic dejun si pranz). In Suzhou (delta fluviului Yangtze)–orasul cu 500 de gradini, se viziteaza: Pagoda de pe Muntele Tigrului, Humble Administrator’s GardenZhouzhengyuan si gradinile “Master of the Net”. Timp liber. Ora 20.57-deplasare, noaptea, cu trenul din Suzhou.               Cazare in tren.
ZIUA 7 (pranz). Sosire la ora 7.25 in Beijing. Excursie la: Marele Zid, unul din mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara.  Seara, la restaurant, cina si show (in stil chinezesc) de opera.          Cazare in Beijing.
ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza: Orasul Interzis, Templul Cerului si  Piata Tian An Men – cea mai mare din lume. Shopping.                                                                             Cina (Raţa Pekineza) si cazare in Beijing.
ZIUA 9 – Transfer la aeroport.Decolare cu KLM din Beijing la ora 10.55, sosire la ora 15.10 in Amsterdam .  Ora 20.55-decolare. Sosire, Otopeni, ora 24.35.

PRETUL INCLUDE:  ·  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;

  • bilet avion Bucuresti- Amsterdam-Shanghai/Beijing- Amsterdam/Paris -Bucuresti;
  • transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat si cu trenul de la Suzhou  la  Beijing;
  • servicii ghid roman si ghizi locali; · o cazare in tren (cabine cu 4 paturi);
  • 3 cine, 3 pranzuri si 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si  4****.Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala.
Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.