Arra Tour - Agentie de turism Constanta
City break 3 nopti Dublin – 179 euro/pers
04.03.2017
07.03.2017
Adăugată în: 27/10/17
179 €
de persoană
Servicii incluse
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

21:45-23:50/15:35-21:21

Aspect Hotel Park West 3*

Hotelul Aspect Park West se află la peste 6 km de centrul din Dublin si la 5 minute de mers cu mașina de autostrada M50, în apropiere de ieșirea Naas Road. Hotelul oferă serviciu de transfer gratuit la Temple Bar în weekend (într-un singur sens).

Gara Parkwest se află chiar vizavi de hotel. Oferă serviciul regulat de transfer de la/la centrul orașului, iar călătoria durează doar 12 minute. Hotelul se află în campusul de afaceri premiat Park West, aproape de toate rețelele importante de drumuri. Serviciul de transport suprateran Luas se află la doar 2 km de hotel, iar autobuzul Direct Dublin oprește chiar lângă hotel.

Cafeneaua Rueben’s oferă o selecţie delicioasă de preparate calde, gustări şi băuturi pe tot parcursul zilei. Toate camerele şi zonele de la parter oferă internet wireless gratuit. Hotelul vinde permise de acces la centrul local de agrement la tarife reduse. Centrul de agrement se află la 2 minute de mers pe jos de hotel. Acesta oferă piscină, sală de sport, saună şi cameră de aburi.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.