Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Revelion 3 nopti Viena 4* 269 euro/zbor direct
29.12.2018
01.01.2019
Adăugată în: 27/03/17
de la
269 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

16:35-17:15
13:15-15:50

Austria Trend Hotel Bosei Wien 4*

Gutheil-Schoder-Gasse 7B, 10. Favoriten, 1100 Viena, Austria

Austria Trend Hotel Bosei Wien se află la marginea sudică a Vienei, lângă zona de afaceri şi agrement Wienerberg şi un teren de golf cu 9 găuri. Proprietatea oferă parcare gratuită şi o terasă cu vedere la Wienerberg şi la Pădurea Vieneză.

Camerele beneficiază de vedere la terenul de golf şi la zona sudică a Parcului de Afaceri din Viena. Toate unităţile de cazare sunt de nefumători.

Restaurantul à la carte al hotelului Bosei Wien serveşte preparate din bucătăria austriacă. Oaspeții se pot delecta cu un pahar de vin la barul primitor Pinto, care este deschis începând cu ora 16:00.

În centrul oraşului se poate ajunge ușor în aproximativ 25 de minute cu tramvaiul Badner Bahn, a cărui stație este situată la 500 m. Staţia de metrou Tscherttegasse (linia U6) se află la 10 minute de mers pe jos. La mică distanţă de mers pe jos există un centru spa şi de fitness unde oaspeţii Hotelului Bosei Wien beneficiază de acces gratuit.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.