Arra Tour - Agentie de turism Constanta
City break 3 nopti Milano 99 euro/taxe incluse
24.10.2017
27.10.2017
Adăugată în: 12/04/17
de la
99 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Taxă aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

06:10-07:35
08:10-11:25

Hotel Kristall 3*

Via G.Cantore, 6/8, 20094 Corsico, Italia

Hotelul Kristall este situat la aproximativ 20 de minute de mers cu maşina de centrul oraşului Milano şi oferă legături excelente cu autobuzul în oraş. Oaspeţii se pot bucura de un sejur confortabil în acest hotel luminos şi modern.

Aflat în apropiere de centrele de conferinţe şi de expoziţii, Hotelul Kristall este situat chiar în aval de zona şic Navigli din Milano, cu canalele frumoase şi barurile elegante. Se află, de asemenea, la 5 km de arena de sport şi pentru concerte Forum di Assago.

Camerele de la acest hotel în stil contemporan sunt spaţioase, oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, TV cu canale prin satelit şi minibar.

Autobuzul public, care circulă spre cea mai apropiată staţie de metrou şi spre oraşul Milano, are staţie la 100 de metri de Ibis Milano Fiera. Hotelul oferă un serviciu de transfer la aeroport şi centrul de expoziţii Rho Fiera Milano, la un cost suplimentar.

  • loc in camera dubla standard – 99 euro/persoana

IH Hotels Milano St. John 4*

Via Buozzi 97, 20099 Sesto San Giovanni, Italia

Hotelul St. John este situat la capătul străzii Viale Monza, în apropiere de stația de metrou Sesto Marelli, oferind camere cu internet gratuit și TV prin satelit. Pune la dispoziţie recepție cu program nonstop și o parcare mare păzită.

Camerele sunt mobilate elegant şi au podea cu mochetă moale. Toate oferă aer condiţionat şi baie proprie cu cadă sau duş.

Micul dejun, ce include produse fără gluten, este servit în fiecare zi.

Hotelul St. John este situat la 15 minute de mers cu metroul de catedrala Duomo di Milano şi la 30 de minute de centrul de expoziţii. Circuitul de Formula 1 din Monza se află la 20 de minute de mers cu maşina.

  • loc in camera dubla standard – 125 euro/persoana

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.