Arra Tour - Agentie de turism Constanta
City Break Pisa 145 euro/taxe incluse/zbor direct
18.10.2017
20.10.2017
Adăugată în: 23/08/17
145 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 2 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

20:55-22:30
14:30 - 17:40

Relais Dei Fiori Dimora D’Epoca 3*

Relais Dei Fiori este o reședință fermecătoare amenajată într-o clădire istorică situată la 5 minute de mers pe jos de turnul înclinat din Pisa. Camerele sunt decorate individual cu picturi cu flori și mobilier de epocă.

Camerele de la Relais au aer condiționat, TV prin satelit și minibar cu apă gratuită. Oaspeții primesc cheia clădirii şi a camerei. Accesul WiFi este gratuit în hol.

Oaspeții pot savura în fiecare zi un bufet de mic dejun american.

Această proprietate B&B tipică oferă vedere la eleganta stradă comercială principală din Pisa. Gara Pisa Centrale se află la 15 minute de mers pe jos.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.