Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Craciun magic in Toscana – 139 euro/pers
24.12.2017
27.12.2017
Adăugată în: 14/09/17
139 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

08:00-09:25/09:55-13:10

Hotel Settentrionale Esplanade 4*

Hotelul Settentrionale Esplanade din Montecatini este administrat de o familie, oferind camere cu aer condiţionat, restaurant tradiţional şi grădină cu piscină. Centrul spa istoric din oraş se găseşte la 3 minute de mers pe jos.

Hotelul Settentrionale Esplanade este compus din 2 clădiri alăturate. Pune la dispoziţie multe zone comune, inclusiv o sală cu TV cu ecran mare, precum şi o terasă mare cu vedere la piscină.

Toate camerele sunt decorate în stil clasic, având pardoseală din dale, din lemn sau cu mochetă. Oferă baie proprie, minibar şi TV cu ecran plat. Unele dintre camere au balcon.

Restaurantul are 2 săli de mese şi serveşte mâncăruri toscane şi mediteraneene. Micul dejun este un bufet variat. La cerere, vara mesele sunt servite pe terasă.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.