Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit Israel avion/ghid 5 zile – 369 euro/taxe incluse
30.03.2018
03.04.2018
Adăugată în: 26/04/17
369 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 4 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Masa demipensiune
Taxă aeroport
Bagaj de cală
Asistență turistică
Intrare obiective turistice
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Early Booking 2018-Plata integrala in momentul rezervarii!

Orar de zbor:

Plecari: 24.04, 29.04, 15.05, 22.05, 29.05, 05.06, 10.06, 11.09, 25.09, 30.09, 02.10, 09.10, 30.10.2018

ISRAEL  5 zile

Ierusalim, Nazaret, Bethleem, Ierihon, Haifa, Tel Aviv, Masada

 

ZIUA 1 – ora 8, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni – birou CHECK IN EL AL pentru destinatia TEL AVIV. Ora 10.45 –decolare spre Israel. Sosire, ora 13.20 la Aeroport Ben Gurion din Tel Aviv – deplasare la Jaffa (popas) si tur Tel Aviv.

Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.

ZIUA 2 (mic dejun).Deplasare la BETHLEEM (aici s-a nascut Regele David-fondatorul cetatii), vizita locul nasterii lui IISUSBISERICA NATIVITAII (cea mai veche din lume).Pelerinaj in IERUSALIM pe MUNTELE MASLINILOR unde se viziteaza: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima–unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni,Gradina Ghitzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui IISUS), grota unde a fost inchis IISUS inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Vizita CETATEA IERUSALIM (are 4 cartiere: arabesc, evreiesc, armean si crestin) – se intra prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala) – DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (BISERICA SF. MORMANT). Parasind Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre ZIDUL PLANGERII, apoi se iese din cetate. Vizita Biserica Romaneasca din Ierusalim.Tur Ierusalim.                                                                                                                         

Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Ierihon (cel mai vechi oras din lume–11000 ani)-vizita Biserica Romaneasca. Excursie (optional- se achita in Israel, bilet de intrare si telecabina, in total aprox. 15 €) la Cetatea Massada–locul unde s-au luptat evreii cu romanii. Popas la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii-420 m sub oceanul planetar) in zona Qumran.

Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentru BOTEZUL CRESTINESC. La MUNTELE FERICIRILOR-vizita Biserica Fericirilor. In Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului)-croaziera pe MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului).Vizita Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor si Pestilor)-Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Apoi se viziteaza CANA GALILEEIBiserica Minunii si Casa Nuntii unde Iisus a savarsit prima minune – a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta. In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament)-vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe loculIzvorului Fecioarei Maria).                                                                                                                                                               

Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias. 

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Haifa–vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Transfer la aeroport la ora 21.30 (pentru plecarea din 1.06 la ora 18.05). Decolare din Tel Aviv, sosire in Otopeni la ora 00.20  (pentru plecarea din 1.06  la ora 20.55).

 

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul  

neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

 

  Acte necesare-pasaport normal (nu temporar) valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.