Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Paste 7 nopti Cipru-Paphos 175 euro/taxe incluse
03.04.2018
10.04.2018
Adăugată în: 03/03/17
175 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

06:45-08:55
09:20-11:30

Sunny Hill Hotel Apartment 3*

18, Αvenue Grivas Digenis, Chloraka, Chloraka, 8222 Paphos City, Cipru

Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Aceste apartamente cu un design original, în stil mediteranean, sunt situate pe marginea unei terase cu vedere panoramică la peisajul rural înconjurător şi la mare.

La Sunny Hill Hotel Apartments, vă veți bucura de apusuri de soare spectaculoase, care vă vor lăsa amintiri de vacanţă unice. Cerul senin, soarele cald și briza ușoară, alături de unităţile de cazare fermecătoare, oferă cadrul ideal pentru un sejur pe această insulă minunată.

Interioarele au fost proiectate în scopul de a oferi confort şi comoditate. Apartamentele cu aer condiționat şi balcon privat sunt frumos amenajate, oferind oaspeților intimitatea și independența cazării în sistem self-catering. Zona de living atractivă, în plan deschis, are o chicinetă complet utilată, cu cuptor.

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.