Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Revelion 2018 Istanbul – 196 euro/zbor Tarom
31.12.2017
03.01.2017
Adăugată în: 14/09/17
196 €
de persoană
Servicii incluse
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Taxă aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Bagaj de cală
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

08:35-10:50/11:40-11:55

Burckin Hotel 4*

Oferind vederi spre Moscheea Albastră, Hagia Sofia şi Bosfor de la terasa de pe acoperiş, Hotelul Burckin este situat central, în cartierul Sultanahmet. Camerele cu aer condiţionat oferă televizoare LCD şi Wi-Fi gratuit.

Camerele de la Burckin sunt elegant decorate în culori plăcute. Toate au parchet din lemn masiv, birou şi un minibar. Fiecare baie include o chiuvetă în formă de floare.

La restaurantul Hotelului Burckin, oaspeţii pot savura preparate din bucătăria tradiţională turcească. Există şi un salon de ceai în stil turcesc, cu covoare otomane şi ulcioare de ceai din argint, oferind un cadru liniştit pentru a citi o carte din bibliotecă.

Recepţia este deschisă 24 de ore. Personalul serviabil poate oferi informaţii locale sau organiza închirieri de maşini şi servicii de transfer spre Aeroportul Internaţional Atatürk, aflat la 18 km.

Acest hotel este situat în mod convenabil în cartierul istoric, la numai 500 de metri de Moscheea Albastră, Hagia Sofia şi Marele Bazar. La hotel este disponibilă parcarea gratuită.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.