Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Rusalii 7 nopti Insula Thassos, Grecia – demipensiune
24.05.2018
31.05.2018
Adăugată în: 22/06/17
175 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Masa demipensiune
Asistență turistică
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel

Aeria Hotel 3*

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Aeria Hotel este înconjurat de măslini, situat la 200 de metri de o plajă liniștită și la 1 km de plaja Astris din Thasos. Hotelul are piscină și restaurant. Camerele au acces gratuit la internet WiFi şi verandă privată cu vedere la Marea Traciei.

Camerele Hotelului Aeria oferă aer condiționat și frigider. Fiecare include TV prin satelit. Toate unitățile au baie privată cu duș.

Barul de la piscină serveşte cocktailuri, sucuri şi gustări până seara târziu.

Faimoasa plajă Psili Ammos este la 3 km. Satul Potos, cu taverne şi magazine, este la 7 km, iar Limenaria este la 10 km. Există parcare privată gratuită

  • camera dubla economy – 175 euro/pers/demipensiune
  • camera dubla standard – 188 euro/pers/demipensiune
Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.