Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Sejur 3 nopti Coasta Amalfi 185 euro/taxe incluse
08.11.2017
11.11.2017
Adăugată în: 05/07/17
185 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti-> Napoli

Orar de zbor:

17:30-18:35
19:25-22:20

Hotel Fontana 3*

Hotelul Fontana este amplasat în piaţa principală a oraşului Amalfi, la numai 100 de metri de port şi de staţii de autobuz, astfel încât puteţi începe imediat să profitaţi din plin de sejurul dumneavoastră.

Hotelul Fontana oferă servicii amabile şi o atmosferă ospitalieră. Vă puteţi începe ziua cu un bufet delicios de mic dejun, care poate fi savurat la cerere şi în camera dumneavoastră.

Camerele sunt spaţioase şi confortabile. Acestea au vedere la mare sau la piaţă şi la catedrala sa impresionată. În plus, suitele includ o saună personală şi un duş cu hidromasaj.

Hotelul organizează excursii la Muntele Vezuviu şi la Pompei, care se află în apropiere.

  • loc in camera dubla standard + mic dejun – 185 euro/pers

Hotel Centrale Amalfi 3*

Hotelul Centrale oferă vedere la celebra Catedrală Sant’ Andrea din centrul oraşului Amalfi și se află la doar câțiva metri de malul mării.

Hotelul se bucură de o locaţie centrală, având sediul într-una dintre cele mai vechi clădiri din oraș, Palazzo Piccolomini, care datează din secolul al XIV-lea. În apropiere puteți găsi frumoasa Catedrală Sant’ Andrea.

Hotelul a fost renovat complet în 2002 şi oferă camere luminoase şi confortabile, cu facilități moderne, care încă mai au atmosfera unei clădiri istorice. Toate camerele oferă vedere panoramică la Catedrala Sant’ Andrea din Amalfi.

Oaspeţii pot lua micul dejun pe acoperișul hotelului, admirând panorama uimitoare a orașului Amalfi și zona înconjurătoare.

  • loc in camera dubla standard + mic dejun – 205 euro/pers
Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.