Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Sejur 3 nopti Moscova 278 euro/taxe incluse
19.10.2017
22.10.2017
Adăugată în: 28/08/17
278 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Agios Hotel on Kurskaya 3*

Ulitsa Vorontsovo Pole 16/4, Tagansky, 105064 Moscova, Rusia

Hotelul Agios on Kurskaya este situat în Moscova, la 5 minute de mers pe jos de gara Kurski, centrul comercial Atrium şi staţia de metrou Kurskaia. Kremlinul şi Piaţa Roşie sunt la 1 staţie de metrou. Există acces gratuit la internet WiFi.

Fiecare cameră modernă este dotată cu TV prin cablu. Baia privată are duş. Unele camere includ un frigider.

Hotelul Agios on Kurskaya are o recepţie deschisă nonstop. Trapeznaya Cafe serveşte preparate din bucătăria rusă şi europeană. La mai puţin de 5 minute de mers pe jos veţi găsi o varietate de cafenele şi restaurante.

Gara Beloruski este la 4 staţii de metrou, iar de aici oaspeţii pot ajunge la Aeroportul Internaţional Şeremetievo în 35 de minute cu trenul Aeroexpress. Gara Paveleţki este la 2 staţii de metrou.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.