Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Sejur 4 nopti Cipru-Paphos 119 euro/taxe incluse
17.11.2018
21.11.2018
Adăugată în: 03/03/17
119 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 4 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

22:25-00:35
14:25-16:35

St Nicolas Elegant Residence 4*

Pindou Road, Chloraka, Chloraka, 8220 Paphos City, Cipru

St. Nicolas Elegant Residence oferă studiouri şi apartamente în sistem self-catering în Paphos. Are camere dotate cu televizor şi DVD player. Printre facilităţile disponibile se numără un cinematograf şi 4 piscine în stil lagună, cu o cascadă.

Toate unităţile de cazare oferă aer condiţionat, bucătărie complet utilată şi balcon sau terasă spaţioasă. Toate casele sunt vile cu 2 etaje.

Centrul spa de la St. Nicolas oferă o serie de tratamente şi masaje. De asemenea, există cadă cu hidromasaj, saună, centru de fitness şi un teren de baschet. În plus, complexul oferă un restaurant-bar cu vedere la piscină. Oaspeţii mai tineri au la dispoziţie un loc de joacă pentru copii.

St. Nicolas Elegant Residence se află la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina de cea mai apropiată plajă, iar portul este la 10 minute de mers cu maşina. Complexul are o locaţie ideală, la marginea satului Chloraka, aproape de magazine şi restaurante

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.