Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Sejur 7 nopti Insula Lefkada – zbor Tarom
08.07.2017
15.07.2017
Adăugată în: 02/03/17
389 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Bagaj de cală
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

12:00 Bucuresti / Preveza 14:15
14:45 Preveza / Bucuresti 17:00

Sunny Garden Apartments

Nota booking – 8.6 Fabulos!

Beneficiind de o locație liniștită în apropiere de plajă și la doar 500 de metri de Epidavros, Sunny Garden Apartments oferă o bază confortabilă și relaxantă, cu acces gratuit la Wi-Fi, fiind situat la doar 50 de metri de plaja Gliati.

Acest complex fermecător oferă o varietate de studiouri și apartamente, cu grădină privată cu arbori de citrice și flori sau balcoane spațioase, cu vedere la Golful Saronic. Fiecare dintre acestea este bine amenajat cu facilități moderne.

Hotelul are grădină cu bar, care servește micul dejun și băuturi. Apartments Sunny Garden oferă parcare privată gratuită.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.