Arra Tour - Agentie de turism Constanta
✈ Charter insula Creta din Bucuresti 235 euro/pers
11.06.2019
18.06.2019
Adăugată în: 20/02/19
206 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Bagaj de cală
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

13:00-15:00/1:00-11:50

Hermes Hotel Malia 3* (isl. Crete-Heraklion) – 206 euro/pers/mic dejun

Statiunea Malia, la 7 km de Hersonissos, la 35 km de centrul orașului Heraklion, la 32 km de Aeroportul International “N. Kazantzakis” din Heraklion.

Triton Malia Hotel 3* (isl. Crete-Heraklion) – 304 euro/pers/mic dejun

Hotel situat intr-o zona linistita, stil arhitectural traditional, dispune de: camere confortabile, acces la internet, restaurant, baruri, piscina, servicii de calitate. 500 m de centrul stațiunii Malia, la 32 km de centrul orașului Heraklion, la 37 km de aeroportul internațional “N. Kazandzakis, Heraklion. 5 clădiri cu cate 2 etaje. Parțial renovat în 2016.

Renia Apartments Apartments (isl. Crete-Heraklion, Agia Pelagia) – 335 euro/pers/mic dejun

Insula Creta, statiunea Agia Pelagia, la 18 km de orasul Heraklion, la 23 km de Aeroportul International “Nikos Kazantzakis” din Heraklion.

Stork Hotel 3* (isl. Crete-Heraklion, Ammoudara) – 235 euro/pers/ mic dejun 

Coasta de nord a insulei, in statiunea Ammoudara (la 600 m de centru), la 8 km de orasul Heraklion, la 14 km de aeroportul “Nikos Kazantzakis”. Hotelul a fost partial renovat in 2014. A fost instalat un lift, jumatate din camere au cabine de dus, usi noi in toate camerele, receptie  renovata.

Hersonissos Central Hotel 3* (isl. Crete-Heraklion, Hersonissos) – 382 euro/pers/mic dejun

La 100 m de centrul orașului Hersonissos, la 7 km de orașul Malia, la 27 km de Aeroportul Internațional “Nikos Kazantzakis” Heraklion. 2 clădiri

Panormo Beach Hotel 3+* (isl. Crete-Rethymno, Panormo) 

Insula Creta, statiunea Panormo, la 22 km de orasul Rethymno, la 54 km de orasul Heraklion si la 60 km de aeroportul International “Nikos Kazantzakis” din Heraklion.

Elina Hotel Apartment 3* (isl. Crete-Rethymno)

La 200 de metri de orașul vechi din Rethymno, la 90 km de orașul Heraklion și de la aeroportul “N. Kazantzakis”, la 65 km de Chania.

Avra Palm 3* (isl. Crete-Lassithi) – 425 euro/pers/mic dejun

Kaki Skala, la 8 km de stațiunea Ierapetra, la 100 km de Aeroportul Internațional “Nikos Kazantzakis” din Heraklion. Clădirea principală renovata in 2014 și clădirea anexă.

Thalia Hotel 3* (isl. Crete-Heraklion)  – 374 euro/pers/mic dejun

Coasta de nord a insulei, la 500 m de centrul orașului Hersonissos, la 25 km est de Heraklion și la 25 km de aeroportul Nikos Kazantzakis, la 35 km de Agios Nikolaos

Trefon Hotel-Apts 3* (isl. Crete-Rethymno, Rethimno) 

Insula Creta, pe coasta de nord a insulei, statiunea Platanias, la 7 km de orasul Rethymno, la 76 km de aeroportul International “Nikos Kazantzakis” din Heraklion. Hotelul este deschis din aprilie până în octombrie.

Alia Beach Hotel 3* (isl. Crete-Heraklion) – 398 euro/pers/mic dejun

Hersonissos, la 28 km de Heraklion, la 25 km de aeroportul internațional “Nikos Kazantzakis” din Heraklion.

Renovare completa în timpul iernii 2016-2017.

Elounda Water Park Residence Hotel 4* (isl. Crete-Lassithi) – 430 euro/pers/demipensiune

La 1,2 km de centrul orașului Elounda, la 7 km de Agios Nikolaos, la 70 km de aeroportul Heraklion.

Castello Village Resort 4* (isl. Crete-Lassithi, Sissi) – 427 euro/pers/ mic dejun

Insula Creta, statiunea Sissi, la 100 m de centrul statriunii, la 7 km de statiunea Malia, la 20 km de statiunea Ag. Nikolaos si ala 42 km distanta de aeroportul din Heraklion. Hotelul a primit premiul “CERTIFICAT DE EXCELENȚĂ” în 2016.

Golden Beach Hotel 4* (isl. Crete-Heraklion)

Coasta de nord a insulei, la 500 de metri de centrul Hersonissos, la 22 km est de Heraklion și la 25 km de aeroport “Nikos Kazantzakis”

Marilena Hotel 4* (isl. Crete-Heraklion)

Situat in stațiune Ammoudara, la doar 10 km de aeroportul internațional “Nikos Kazantzakis” din Heraklion, la 5 km de orașul Heraklion. Clădire cu 3 etaje. Hotelul a fost renovat partial in 2017.

Hersonissos Maris Hotel 4*  (isl. Crete-Heraklion, Hersonissos)

Pe plaja, cu vedere la golfuri pitoresti, inconjurat de gradini magnifice, arhitectura speficica insulei, camere confortabile, restaurant, baruri, piscine, acces la internet, servicii de calitate. Hotelul este situat in aproprierea orasului Hersonissos.

Insula Creta, pe coasta de nord a insulei, la 15 minute mers pe jos de centrul statiunii Hersonissos, la 25 km est de Heraklion si la 25 km de aeroport “Nikos Kazantzakis” din Heraklion.

Melrose Hotel 4* (isl. Crete-Rethymno, Rethimno)

Hotel situat la cativa pasi de plaja, pune la dispozitia oaspetilor sai camere confortabile, acces la internet, bar, restaurant, sala de conferinte, o atmosfera calda si primitoare, servicii de calitate.

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.