Arra Tour - Agentie de turism Constanta
❄ OFERTA SKI ITALIA – Sezon IARNA 2019 – 2020 ❄
05.01.2020
12.01.2020
Adăugată în: 14/10/19
235 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Transport individual

MADONNA DI CAMPIGLIO

Madonna di Campiglio este perla regiunii de ski Dolomiti Brenta-Trentino. Astăzi este cu siguranță numărul unu printre statiunile de schi din Italia și una dintre cele mai importante din întreaga regiune alpină.Combinatia dintre ski si life style o face irezistibila!

Statiunea este inconjurata de masivele Dolomiti Brenta si Presanella, in legatura cu Val di Sole.

Nu trebuie sa ratati una dintre cele mai frumoase partii: Groste, cu o lungime de 7 km si o diferenta de nivel de 1000 m! Cinque Laghi( 5 lacuri),Pradalago,Groste,Spinale- acestea sunt cele mai importante zone de ski din Madonna di Campiglio.Ski in nocturna de-a lungul traseului Canalone-Miramonti.

PINZOLO

In apropiere de Madonna di Campiglio, se afla statiunea Pinzolo, perfecta pentru vacanta cu familia,fiind dotata cu multe spatii si activitati destinate celor mici.

Pinzolo este o localitate linistita, pitoreasca, situata in Val Rendena, la baza masivelor Dolomiti Brenta, Adamello si Presanella, chiar in inima Parcului National Adamello Brenta.Orasul se afla la altitudinea de 800 m, aici se afla si statia inferioara a telecabinei cu ajutorul careia se poate urca pana la altitudinea de 2100 m pe Doss del Sabionra si de unde pot fi accesate partiile si celelalte instalatii de transport pe cablu. Cei 20 km de partii, din care 60% sunt dotate cu tunuri de zapada, sunt deservite de 7 instalatii de transport pe cablu moderne, cu o capacitate de 10.000 pers/ora.

Pentru cei care ajung in zona recomandam cea mai lunga partie rosie, Rododendro, cu o lungime de 3 km si o diferenta de nivel de 600 m, pe care in conditii bune de zapada se poate cobori chiar pana la marginea localitatii.

VILLA LUCIN – PINZOLO –  camera dubla standard + mic dejun – 235 euro/pers

https://villalucin.wixsite.com/villalucin

GARNI SAN LORENZO – PINZOLO –  camera dubla standard + mic dejun – 239 euro/pers

http://www.garnisanlorenzo.it/

ALPINA – PINZOLO – camera dubla standard + mic dejun/cina – 323 euro/pers

http://www.hotelalpinapinzolo.it/

QUADRIFOGLIO – PINZOLO – camera dubla standard + mic dejun/cina – 328 euro/pers 

https://www.hotelquadrifoglio.com/it/

CORONA WELLNESS – PINZOLO – camera dubla standard + mic dejun/cina – 412 euro/pers

https://www.hotelcoronapinzolo.it/

OLYMPIC PALACE – PINZOLO – camera dubla standard + mic dejun/cina – 433 euro/pers

http://www.olympichotels.it/en/

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.