Arra Tour - Agentie de turism Constanta
6 zile/5 nopti Dubai 394 euro/Zbor Fly Dubai
26.05.2020
31.05.2020
Adăugată în: 23/10/19
394 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 5 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Bagaj de cală
Asistență turistică
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

00:30-06:15
19:10-23:30

Ziua 1: Zbor spre Dubai

Plecarea din București și întâlnirea  cu ghidul  la sosirea din aeroportul din Dubai. Transferul la hotelulHampton By Hilton Dubai Airport 3*.

Ziua 2: Excursie de jumătate de zi Dubai tradiţional

Mic dejun la hotel. În cadrul acestei excursii veţi face cunoştinţă cu Dubai-ul tradiţional. Veți admira Moscheea Jumeirah construită în 1978. Construcţia este deosebită, deoarece este din piatră albă şi este poziţionată în apropierea plajei cu nisip alb Jumeirah.Veţi putea să aflaţi informaţii despre arhitectura sa şi însemnătatea religioasă în timp ce o puteţi fotografia. Mai apoi vă veţi opri la FORT-ul AL FAHIDI. Aici regăsiţi și muzeul din Dubai care păstrează trecutul orașului, împreună cu toate etapele dezvoltării sale înaintea descoperirii petrolului. Veţi continua excursia cu o ABRA – barcă tradițională, pentru a traversacătre Deira, unde veţi vizita un bazar de condimente și bijuterii la prețuri mai mici decât în Europa. Veţi mai vizita un magazin de piele şi unul de aur, de unde vă puteţi achiziţiona lucruri deosebite. Întoarcerea la hotel.

Ziua 3: Abu Dhabi

După micul dejun veţi pleca către Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite și reședința Consiliului Național Federal. Veți vizita grandioasa Moschee Albă, care este considerată una dintre cele mai mari din lume. Apoi veţi merge de-a lungul falezei Corniche pentru a  ajunge în Heritage Village, special conceput de Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan ca amintire a trecutului pentru tânăra generație. Apoi vom trece pe lângă hotelul Emirates Palace, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. În continuare veți vizita o fabrică de covoare pentru a vă familiariza cu procesul de producție al acestora. Cazare la acelaşi hotel din Dubai.

 

Zilele 4-5: Timp liber sau excursii opţionale

Excursie opţională Atlantis

Puteţi participa la excurisa opţională Atlantis. Primele opriri ale acestei excursii vor fi dedicate fotografierii faimosului Burj Al Arab şi a Moscheei Jumeirah. Apoi veţi avea timp liber pentru cumpărături în bazarul Madinat Jumeirah. Veţi merge pe şoseaua şeicului Zayed pentru a ajunge la hotelul Altantis The Palm pentru a vizita acvariul Lost Chamber.

Excursie opţională Safari în deşert cu cina inclusă

Puteţi participa la excursia opţională – Safari în deșert (cină inclusă). Veţi străbate dunele de nisip cu ajutorul unor jeep-uri pentru a ajunge în campingul nostru beduin decorat special pentru a crea atmosfera tipic arabă. Aici veți avea ocazia să călăriţi cămile, să vă pictați cu henna, să purtați haine locale şi să admiraţi dansuri specifice arăbeşti. În acest decor perfect cina servită sub stele va fi un grătar delicios.

Excursie opţională Dubai Modern

Puteţi participa la o excursie de jumătate de zi prin Dubai-ul modern. Pentru a înțelege evoluția Dubai-ului, veţi face o călătorie pentru a descoperi tot ce înconjoară acest însorit oraș futurist. Prima vizită va fi la bazarul Madinat Jumeirah, apoi veţi face o oprire pentru a fotografia Burj Al Arab, cel mai luxos hotel din lume. Apoi veţi continua către Dubai Marina, un oraș-canal sofisticat și elegant în același timp, construit pe țărmul Golfului Arabic. Excursia va continua către Burj Khalifa – cea mai înaltă clădire din lume (urcați la etajul 124 al clădirii – bilet inclus), după care veți face o plimbare prin Dubai Mall.

Excursie opţională Cina pe croazieră

O seară romantică vă aşteaptă pe una dintre bărcile tradiţionale arabe – dhow.Veţi fi întâmpinaţi de ospitalitatea arabilor şi răsfăţaţi cu o varietate de mâncăruri delicioase în timp ce veţi admira superba privelişte a oraşului Dubai pe timp de noapte.

Excursie opţională Sharjah şi Ajman

Excursia va începe cu Sharjah – capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite, un oraș tradițional plin de fructe, plin de artefacte fascinante la fiecare colț. Veţi vizita frumosul oraş restaurat, în cadrul căruia se găsesc multe muzee. Vă veţi opri la Bazarul Albastru pentru a-i admira arhitectura şi pentru a face cumpărături în peste 500 de magazine. Apoi veţi vizita Muzeul Islamic al Civilizaţiilor. Veţi continua excurisa către frumoasa faleză Ajman.

Ziua 6 Timb liber sau excursie opţională Miracle Garden. Zbor de întoarcere Bucureşti

Mic dejun. După efectuarea check-out-ului veţi avea timp liber sau puteţi participa la excursia opţională Miracle Garden (deschisă anual de la jumătatea lunii noiembrie până la jumătatea lunii mai). Se întinde pe o suprafaţă de 72.000 mp şi are peste 150 milioane de flori aşezate in diverse forme, arcade şi modele. În anul deschiderii 2013, i-a fost recunoscut primul record de către Guiness Book pentru cea mai înaltă grădină verticală din lume şi în 2016 cel de-al doilea record pentru cea mai mare sculptură de flori din lume sub forma unui Airbus A380. După vizitarea Miracle Garden, veţi fi transferaţi la aeroport pentru zborul de întoarcere către Bucureşti.

 

Pentru a calatori este necesar un pasaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii si sa nu fie temporar.

Cumparati programele optionale la momentul rezervarii,pretulpoate sa difere la fata locului.

Servicii incluse:

 • BILET DE AVION – ZBOR DIRECT FLY DUBAI
 • TAXA DE AEROPORT SI SERVICII
 • ÎNTALNIRE DE BUN VENIT
 • TRANSFER AEROPORT- HOTEL- AEROPORT
 • DUBAI TRADITIONAL
 • TURUL ABU DHABI
 • GHID VORBITOR DE LIMBA ROMÂNA
 • CAZARE LA HOTEL DE 3 STELE CU MIC DEJUN (HAMPTON BY HILTON 3* sau similar)
 • EXCURSII CONFORM PROGRAM
 • AUTOCAR MODERNCU AER CONDITIONAT

Servicii neincluse:

 • Asigurare medicala si bagaje (fara limita de vârsta): 10 €/pers.
 • Taxa de turistîn Dubai: 15 dirhami/noapte (3€/camera/noapte).Se plateste la hotel.
 • Pachet excursii optionale: 179 €/pers.

– Tur Dubai modern

– Burj Khalifa

– Safari in desert cu cina

– Sharjah si Ajman tour

 • Pachet cine: 3 x Cina la hotel + 1 cina pe croaziera: 129 €/pers.
 • Suprataxa pentru camera single: 179 €/pers.
 • Asigurare completa de calatorie (renuntare) – 20 €/pers.
Datele de plecare Tarif (euro/pers)
11.02.2020 544 euro
18.02.2020 544 euro
03.03.2020 544 euro
10.03.2020 524 euro
17.03.2020 524 euro
08.04.2020 584 euro
15.04.2020 624 euro
29.04.2020 524 euro
06.05.2020 444 euro
13.05.2020 444 euro
20.05.2020 424 euro  
26.05.2020 394 euro
Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.