Arra Tour - Agentie de turism Constanta
8 Martie Iordania Amman 156 euro | taxe incluse
07.03.2020
10.03.2020
Adăugată în: 23/02/18
de la
156 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

14:50-17:40
13:20-16:15

Belle Vue Hotel 4*

Second Circle, Jabal Amman, 11183 Amman, Iordania

Hotelul Belle Vue oferă unităţi de cazare luxoase şi spaţioase în inima cartierului de afaceri Jabal Amman, la 2 km de Teatrul Roman. Facilităţile includ o cadă cu hidromasaj, o saună şi o sală de fitness.

Toate camerele hotelului Belle Vue au TV prin satelit şi baie privată. Unele camere includ şi o zonă de relaxare.

Oaspeţii se pot relaxa cu un tratament de masaj la Belle Vue. Personalul biroului de turism al hotelului oferă recomandări despre excursii.

Restaurantul Taj International serveşte un bufet cu preparate locale şi internaţionale. Club Lounge asigură diverse băuturi şi gustări.

* camera dubla standard + mic dejun

Transfer Amman-Petra

Scheduled, Air-conditoned Buses

JETT Bus leaves from Abdali in Amman at 6.30h and arrives to Petra around 10.30h. It runs back on the same day at 17.00h. Tel: +962 6 566 4146.

Ticket costs 9 euro each direction.

Online booking is now available on the JETT website.

Condiţii de intrare şi regim de vize( sursa mae.ro )

Cetăţenii români care doresc să călătorească în Iordania trebuie să fie în posesia unei vize, iar valabilitatea paşaportului trebuie să fie de cel puțin 6 luni.

Pentru cetăţenii români posesori de paşapoarte simple viza este necesară şi se poate obţine la aeroport.

Taxa aferentă obținerii vizelor direct pe aeroport/la frontiere este de 40 dinari iordanieni (echivalentul a aproximativ 57 dolari S.U.A.).. În situația depășirii termenului legal de ședere în Iordania, se aplică o amendă de 1,5 dinari iordanieni (aproximativ 2 dolari S.U.A.) pentru fiecare zi de ședere ilegală (amenda pentru o lună depășire ridicându-se la 45 JD).

Reiterăm faptul că pașapoartele temporare românești sunt recunoscute în Iordania, cu mențiunea că, în cazul acestor documente de călătorie, nu mai există posibilitatea de obținere a vizei direct pe aeroport/la frontieră, fiind necesară solicitarea vizei de intrare, în prealabil, la Ambasada Regatului Hașemit al Iordaniei în România.

Pentru verificarea condiţiilor particulare de obţinere a vizelor de intrare prevăzute de legislaţia naţională iordaniană, recomandăm consultarea informaţiilor oficiale furnizate de autorităţile iordaniene competente, respectiv de către Ambasada Regatului Haşemit al Iordaniei în România (http://www.jordanembassy.ro).

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.