Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit 7 zile Israel & Iordania 2018 – 599 euro/ Bonus croaziera pe Marea Galileei.
10.09.2018
16.09.2018
Adăugată în: 03/03/17
599 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 6 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid local
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Bagaj de cală
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Bonus croaziera pe Marea Galileei.

Itinerariu: Bucuresti – Tel Aviv – Jaffa – Bethleem – Haifa – Nazaret – Tiberias – Muntele Tabor- Croaziera pe Marea Galileei – Amman – Mabada – Petra – Aqaba – Eilat – Bethleeem – Bucuresti
Date de plecare: 10.09, 16.10, 27.11.2018

Program

Ziua 1: Bucuresti – Tel Aviv – Jaffa – Bethleem

Prezentare in aeroportul Otopeni la birourile de check-in ale companiei EL AL / Tarom cu destinatia Tel Aviv, pentru formalitatile de imbarcare. Decolare spre Tel aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion si intalnire cu reprezentantul agentiei partenere din Israel. Transfer la Bethleem pentru cina si cazare.

Ziua 2: Bethleem – Haifa – Nazaret – Tiberias

Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa – al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Al doilea popas il vom face in Nazaret, orasul copilariei lui Iisus, unde vizitam Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. In apropiere de Nazaret vom vizita Cana Galileei cu Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Intoarcere pentru cina si cazare in zona Tiberias/ Nazaret.

Ziua 3: – Muntele Tabor – Croaziera pe Marea Galileei – Amman

Mic dejun. Incepem ziua cu Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Continuam cu croaziera (1h 30 min) pe Marea Galileii – lac de apa dulce, alimentat de izvoare subterane si de raul Iordan. Continuam cu vizitarea Carpenaum-ului – Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha – Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus.
Vom trecere frontiera din Israel in Iordania si vom merge spre zona Bet She`an sau Decapolis – cele 10 orase, unde Iisus a facut vindecari miraculoase si apoi spre Amman – capitala Iordaniei, vechiul oras Philadelphia – unul din cele 10 orase ale Decapolisului, unde vom face un tur cu autocarul, ocazie cu care vom admira Citadela, Amfiteatrul Roman, zona noua si cea veache a orasului. Cina si cazare in Amman.

Ziua 4: Amman – Mabada – Petra – Aqaba

Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Nebode unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Urmatorul popas va fi in Madaba – orasul mozaicurilor, unde vizitam biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe care cuprinde un mare mozaic cu cea mai veche harta a Tarii Sfinte cu centrul la Ierusalim. Deplasare spre Petra (capitala Nabateenilor), unde vom vizita Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cina si cazare in Aqaba (Iordania) – oras situat pe coasta de nord-est a Marii Rosii.

Ziua 5: Aqaba – Eilat – Bethleeem

Mic dejun. Timp liber in statiunea Aqaba pentru vizite. Aqaba este al treilea mare oras al Iordaniei si singura statiune a Iordaniei de la Marea Rosie. La ora 11:30 vom pleca spre Eilat, Israel, unde vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Optional, vizita la acvariul Marina Park. Transfer pentru cina si cazare in Bethlehem.

Ziua 6: Masada – Ierihon – Bethleeem

Mic dejun. Masada – o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor. Sosim in Qumran – tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, plaja si baie in Marea Moarta. Vom continua apoi drumul spre Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 7: Bethleeem – Ierusalim – Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Dimineata devreme vom pleca spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam Manastirea Tatal Nostru – construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani  – locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor – construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa – Drumul Crucii, cu cele 14 opriri – o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Tur  panoramic de oras cu autocarul in Tel Aviv si scurt popas in Orasul Vechi  Jaffa.  Transfer la Tel Aviv pentru formalitatiile de imbarcare si zbor spre Bucuresti.

Tarife:

Data plecare Hoteluri
10.09.2018 599 Euro
16.10.2018 619 Euro
27.11.2018 619 Euro

Orar de zbor informativ:

Orar de zbor confirmat grupul din 10 Septembrie 2018
Compania Tarom
Bucuresti  19:55 – Tel Aviv 22:30
Tel Aviv 20:05 – Bucuresti 22:50

Orar de zbor confirmat grupul din 16 Octombrie 2018
Compania Tarom
Bucuresti  20:55 – Tel Aviv 22:30
Tel Aviv 23:30 – Bucuresti 02:15

Orar de zbor confirmat grupul din 27 Noiembrie 2018
Compania El Al
Bucuresti  21:30 – Tel Aviv 23:55
Tel Aviv 17:40 – Bucuresti  20:25

Hoteluri

Hotel Nativity Bells 3*/4* categoria locala in Bethlehem sau similar;
Hotel Tabar in Nazareth 3*  sau similar;
Hotel Livan / Al Fanar 3* in Amman sau similar;
Hotel Al Qidra Aqaba   3* in Amman sau similar;

Camera single: 766 Euro; Copil 2-12 ani: 541 Euro

Servicii incluse:

 • Bilet avion, cursa directa El AL, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
  Transport cu autocar local pentru realizarea itinerariului;
  6 nopti cazare, conform programului in hoteluri de 3*  si categoria ”turist”echivalent: 3*sup.-4*;
  Mic dejun si cina;
  Tururi cu autocarul conform program;
  Excursia la Masada (doar transportul);
  Ghid local vorbitor de limba romana.

Nu sunt incluse:

Taxe aeroport si securitate si taxa de serviciu: 139 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
Taxe de trecere a frontierelor (Israel-Iordania si Iordania-Israel): 40 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
Taxa de intrare in Petra: 60 Euro/persoana(se achita obligatoriu inainte de plecare);
Intrarile la obiectivele turistice;
Aigurarea medicala si asigurarea storno;
Excursiile optionale;
Alte servicii care nu au fost incluse in pachetul de baza.

Excursii optionale

Masada – urcare cu telecabina + bilet de intrare: 25 Euro/persoana;
Excursia la acvariu (ziua 5, include transport autocar, bilete intrare acvariu si vizionare film): 39 Euro/persoana;
Taxi Muntele Tabor – 15 Euro/persoana.

 • Autoritătile vamale își rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obținut acordul pentru obținerea vizei turistice. Agenția de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situații ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul își asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea și de aceea este obligat să informeze agenția asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara granițelor României, precum și asupra oricărei tangențe pe care o are cu statele în care are loc desfășurarea pelerinajului.
 • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 • Acte necesare pentru deplasare: paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară, nu se accepta pasaport temporar
Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.