Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit 8 zile Coasta Liciei 2019 Turcia 144 euro/pers
29.11.2019
06.12.2019
Adăugată în: 21/08/18
144 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Bilet avion
Mic dejun
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid local
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Bagaj de cală
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Antalya, Efes, Pamukkale și Mira

Un circuit extraordinar al obiectivelor turistice de vis ale Turciei cu ghid vorbitor de limba română dintre ghizii noștri experimentați. Circuitul combină întâlniri de neuitat cu capodopere arhitecturaleposibilități fantastice pentru a face cumpărăturirelaxare totală în hoteluri de top și multe posibilități pentru excursii optionale.

ZIUA 1  Sosire în Antalya

Zbor spre Antalya. Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă vă conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în Antalya.

ZIUA 2 Myra – Biserica Sf Nicolae

Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților Taurus. În scurt timp, veți ajunge în Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatră care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra veți vizita, de asemenea și biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Veți înnopta în zona Mugla.

ZIUA 3 Licia (Lykia)

Pentru astazi vă este pregătită o croazieră ce vă va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se aă plaja Iztuzu numită și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, după care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul până în Kusadasi, unde veți petrece urmatoarele două nopți.

ZIUA 4 Efes (Ephesus)

Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este excepțională. Antichitatea așteaptă să fie explorată de dumneavoastră: Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri și care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus.

ZIUA 5 Pamukkale

Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zăpada vizibile în depărtare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, înca din Antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale.

ZIUA 6 Hierapolis

Ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a înorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se aă impunătorul și somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus înapoi în Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces de producție a covoarelor (de la producția materiei prime; mătase, bumbac și lână până la produsul înnodat finit). Veți înnopta 2 nopți în zona Antalya.

ZIUA 7 Antalya – cascada Karpuzkaldiran

Astăzi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul “canelat”. Pe Kalekapisi, “poarta cetății”, se aă turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se oferă șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

ZIUA 8 Zborul de întoarcere acasă

În funcție de ora de plecare, autobuzul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.

Tariful include:

Servicii incluse:

  • zbor dus -intors Bucuresti – Antalya si retur
  • bagaj de cala
  • taxe de aeroport
  • transfer aeroport -hotel – aeroport
  • cazare 7 nopti hoteluri de top de 4* si 5* pe toata durata excursiei
  • mic dejun tip bufet 7 zile
  • ghid vorbitor de limba romana
  • transportul la cele mai importante puncte de atractie turistica / autocar confortabil dotat cu aer conditionat.

Nu sunt incluse:

Pachet special cu cină 7 seri, excursie cu barca în Dalyan, bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în broșură: 129 €/pers*.

Asigurare completă de călătorie (renunțare) – 10 €/pers.

Suprataxă pentru camera single: 119 €/pers

Asigurare medicală și bagaje (fără limită de vârstă): 10 €/pers

Plecari din Bucuresti 

 

Plecare 04.10.2019 – 214 euro/pers – nu mai sunt locuri disponibile

Plecare 11.10.2019 – 214 euro/pers

Plecare 18.10.2019 – 214 euro/pers

Plecare 25.10.2019 – 204 euro/pers

Plecare 01.11.2019 – 194 euro/pers

Plecare 08.11.2019 – 184 euro/pers

Plecare 15.11.2019 – 174 euro/pers

Plecare 22.11.2019 – 164 euro/pers

Plecare 29.11.2019 – 144 euro/pers

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.