Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit avion 8 zile Cappadocia 184 euro/taxe incluse
04.10.2019
28.11.2019
Adăugată în: 07/03/18
de la
184 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Bilet avion
Mic dejun
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid local
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Bagaj de cală
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Intrare obiective turistice
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

ANTALYA – K O N Y A – C A P P A D O C I A –  G O R E M E

ZIUA 1 Sosire în Antalya Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire și vă va însoţi la hotel. Cazare la hotel și vom servi un cocktail de bun venit. Veţi petrece noaptea în Antalya.

ZIUA 2 Mănăstirea Mevlana – Cappadocia Excursie la Konya. Konya a fost capitala imperiului Selgiuc în Evul Mediu timpuriu și este și în zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religioși. Aici se aă mormântul lui Mevlana. Veți vizita faimoasa mânăstire Mevlana, locul în care a luat naștere ordinul religios al dervișilor mevleviți, cunoscuți și sub numele de derviși rotitori. Mânăstirea, transformată astăzi într-un muzeu al artelor islamice, găzduiește adevărate comori ale artei și meșteșugurilor turcești. Veți înnopta în Cappadocia.

ZIUA 3 Göreme În Goreme veți vizita superbele fresce ale bisericilor din Parcul National Goreme, ce fac parte din Patrimoniul cultural UNESCO. Acest peisaj impresionant este compus din pereți abrupți, piramide sculptate în tuful calcaros. De aici călătorim către capela Sfântul Simon, care este cunoscută și ca “Valea Călugarilor” sau “Valea Coșurilor de fum” În cele din urma veți vizita din exterior vârful celui mai înalt con din tuf calcaros din Uchisar. După-amiază vom vizita un atelier de țesut covoare. În cele din urmă vom face o plimbare în frumoasa Avanos, renumită pentru arta ceramicii. Veți înnopta în Cappadocia.

ZIUA 4 Carierele de tuf calcaros din Cappadocia Regiunea Cappadocia egalează peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros în interiorul carora sunt încastrate locuințe și biserici. Creatorul acestui peisaj este un vulcan care a împraștiat în zonă cantități imense de cenușa de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. Primii locuitori ai acestor meleaguri s-au refugiat în secolul 7. Mai târziu au urmat călugării care au ctitorit aici biserici, capele, mânăstiri și schituri, sculptând roca vulcanică. Vom vizita aceste peisaje in jumatate de zi, iar in cealalta parte a zilei puteti participa la una dintre excursiile opționale: Ortahisar, valea indragostitilor și orasul subteran sau Valea Ihlara și orașul subteran (în funcție de locația hotelului și a condițiilor meteorologice, ghidul vă va oferi una dintre excursiile opționale). Cazare în zona Cappadocia.

 

ZIUA 5 Sultanhani – Antalya Vom pleca din Cappadoccia și vom merge în Sultanhani pentru a vizita faimosul caravanserai Sultan Han din timpul imperiului Selgiuc. Apoi, prin munții Taurus, vom merge înapoi în Antalya, unde vom petrece ultimele 3 nopți. Cazare peste noapte in Antalya.

ZIUA 6 Antalya – cascada Karpuzkaldiran Vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera turcească, ind protejat de peisajul montan magnic al munților Taurus, unde prosperă o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minaret. Pe Kalekapisi, „poarta cetății”, se aă turnul cu ceas pe un turn vechi al forticației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se oferă șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul excursiei este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

ZIUA 7 Zi liberă pentru relaxare Aveți la dispozitie o zi de relaxare sau oportunitate de participare la excursii opționale fascinante. Cazare în zona Antalya.

ZIUA 8 Zborul de întoarcere acasă Mic dejun. Transfer către aeroport pentru zborul de întoarcere.

 

 

Servicii incluse:

 • zbor direct Bucuresti – Antalya si retur
 • bagaj de cala
 • taxe de aeroport
 • cazare 7 nopti hoteluri de top de 4* si 5* pe toata durata excursiei
 • mic dejun tip bufet 7 zile
 • ghid vorbitor de limba romana

 

 • Nu sunt incluse:
 • asigurare medicala 10 euro/persoana
 • pachet special cu cină 7 seri + bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în broșură: 99 € /pers.
 • asigurare completa de calatorie (storno) 10 euro/pers
 • suprataxa pentru camera single 119 euro/pers
*pasaportul trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data inceperii calatoriei.

Tarife :

Plecari din Bucuresti

 

 

Plecare 04.10.2019 – 304 euro/pers

Plecare 11.10.2019 – 274 euro/pers

Plecare 18.10.2019 – 264 euro/pers

Plecare 25.10.2019 – 234 euro/pers

Plecare 01.11.2019 – 234 euro/pers

Plecare 08.11.2019 – 204 euro/pers

Plecare 15.11.2019 – 204 euro/pers

Plecare 22.11.2019 – 194euro/pers

Plecare 29.11.2019 – 184 euro/pers

 

 

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.