Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit avion+ghid 8 zile Coasta Amalfi 499 euro
13.10.2021
20.10.2021
Adăugată în: 30/07/21
de la
499 €
de persoană
Servicii incluse
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

CIRCUIT ITALIA Amalfi – de la 499 euro/persoană

Bonus demipensiune pentru rezervarile efectuate pana pe 01 septembrie

Date de plecare București 2021

Ziua 1: Sosire la Roma

Veți fi preluați de către ghidul dumneavoastră pentru a vă conduce la hotelul la care veți fi cazați. Se înnoptează la un hotel din centrul orașului Fiuggi.

Ziua 2: Excursie la Montecassino

Mic-dejun la hotel. Plecare către Sorrento. Popas la mânăstirea benedictină din Montecassino , care a fost întemeiată în secolul 6 și a fost aproape distrusă în cel de-al Doilea Război Mondial de bombele forțelor aliate. Clădirea a fost restaurată ulterior. Se înnoptează în zona Sorrento.

Ziua 3:Excursie la AMALFI & POSITANO

Mic-dejun la hotel. Această zi este dedicată frumosului Amalfi, un oraș care îți taie respirația. Este una dintre cele mai deosebite destinații din lume și nu e de mirare că face parte din Patrimoniul Mondial Unesco. Amalfi, situat în peninsula Sorrento, cu o populație de 5000 de locuitori, este îmbrățișat de munți și stânci, o adevarată bijuterie. Piațetele sărutate de soare, peisajele frumoasei coaste ori faimosul Limoncello evidențiază celebra „La dolce vita”.  De deasupra orașului Positano merită să experimentați vederea deosebită a caselor viu-colorate în stil Maur. Spre seară va avea loc întoarcerea la hotel.

Ziua 4: Timp liber sau excursie opțională la Pompei

Mic-dejun la hotel . Dimineața veți avea timp liber , iar după-amiază puteți participa la o excursie de jumătate de zi la Pompei pentru a vizita ruinele vechiului Imperiu Roman. Situat aproape de Vezuviu, Pompei a fost victima unei erupții vulcanice istorice în anul 79 . Forța incredibilă a naturii a învăluit totul în cenușă. În fiecare an, milioane de vizitatori vin să admire ruinele din Pompei, care acoperă aproape 66 hectare, acest oraș fiind inclus și în lista Patrimoniului Mondial Unesco. Întoarcerea la hotel.

Ziua 5: Timp liber sau excursie opțională la Capri

Mic-dejun la hotel. Timp liber sau excursie opțională la Capri, una dintre cele mai populare și mai iubite insule de către turiști. Bijuteria de lângă Marea Tireniană se află la sud de Golful Napoli. Această zonă superbă a fost sursa de inspirație a multor pictori, compozitori și scriitori. Împrejurimile compun un portret Mediteranean luxuriant: copacii de lime, renumitele flori de hârtie de culori roz sau lila ori casele deseori populate de vedete de la Hollywood. Vom ajunge către această insulă cu barca. Programul de vizită include si prânzul. Spre seară, întoarcerea la hotel.

Ziua 6: Excursie la CASERTA VECCHIA

Mic dejun și apoi check out. În drumul către Fuggi, vom face un popas la satul medieval Caserta Vecchia. Nu este o destinație foarte cunoscută, dar merită vazută de către toți iubitorii Italiei.  Această locație datează oficial din secolul 9, dar se laudă cu origini încă din Evul Mediu. Zona se află la 401 m înălțime, la poalele muntelui Tifatini și oferă o vedere minunată asupra peisajului italian din apropiere. Transfer la hotel si înnoptare la un hotel din centrul orașului Fiuggi.

Ziua 7: Timp liber sau excursie opțională la Roma

Mic-dejun la hotel . Timp liber sau veți avea posibilitatea de a participa la o excursie opțională către unul dintre cele mai frumoase și mai minunate orașe din lume: Roma. Capitala , care se mândrește cu o vechime de peste 2500 de ani, este de o frumuseșe unică și fascinantă, iar monumentele, arta, gastronomia, cultura creează o magie specială care fascinează toți vizitatorii și se îndrăgostesc de Roma pentru totdeauna. Vom gusta puțin din atmosfera acestui oraș incredibil. Vom face un tur cu autocarul, după care ne vom îndrepta către principalele clădiri și monumente, iar ulterior veți avea timp liber pentru destindere. Înnoptăm într-un hotel din centrul orașului Fiuggi.

Ziua 8: Zborul de întoarcere acasă

Mic-dejun la hotel . Transfer la aeroportul din Roma,  întoarcerea la București.

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):

Hotel La Meridienne Palestrina 3* sau similar

Hotel Giulivo 4* sau similar

Hotel Panorama Palace 4* sau similar

 

ACTE NECESARE:
• Carte de identitate valabilă sau pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii

 

Servicii incluse:

Zbor dus-întors București-Roma cu bagaj de cală și de mână

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Ghid vorbitor de limba română

Cazare 7 nopți la hotel de 3*-4*:

  • 1 noapte în zona Fiuggi sau zona Palestrina;
  • 4 nopți în zona Sorento;
  • 2 nopți în zona Fiuggi sau zona Palestrina.

Mic dejun in fiecare dimineață tip bufet

GRATUIT Pachet cina 7 seri (pentru rezervari efectuate pana pe 15.08.2021)

Circuit conform program

 

Servicii neincluse:

Taxe de aeroport: 125 euro/pers

Pachet 3 excursii opționale (zilele 4, 5, 7): 139 euro/pers

Suprataxă pentru camera single: 199 euro/pers.

Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-65 ani: 20 euro/pers

Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 66-80 ani: 22 euro/pers

Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 81-99 ani: 36 euro/pers

*Asigurarea medicala se poate lua si separat. Asigurarea storno se ia doar la pachet cu cea medicala.

 

CONDIȚII DE PLATĂ:
– La înscriere se achită un avans minim de 30% din valoarea totală a pachetului,    nerambursabil în caz de anulare
– Diferența  se achită cu cel puțin 45 de zile înainte de data începerii excursiei

     CONDIȚII DE ANULARE:
a) 30 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face cu mai mult de 40 zile calendaristice inainte de data plecării;

  1. b) 100 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 39 – 27 de zile calendaristice inainte de data plecării;

 

DATE DE PLECARE ŞI TARIFE!

 

Datele de plecare Tarif (euro/pers)
15.09.2021-epuizat 579 euro
29.09.2021-epuizat 579 euro
13.10.2021 549 euro
20.10.2021-epuizat 499 euro
Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.