Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit ghid 8 zile Indochina 1490 euro/taxe incluse
13.05.2020
21.05.2020
Adăugată în: 13/11/19
1390 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Bilet avion
Mic dejun
Taxă aeroport
Ghid local
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Bagaj de cală
Asistență turistică
Nu sunt incluse
Alte taxe și cheltuieli personale
Taxe locale
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Circuit  INDOCHINA 

Date de plecare: 13.05.2020, 11.11.2020

Ziua 1 Sosire în Bangkok

După ce veţi ajunge în aeroportul din Bangkok veţi fi preluaţi şi transferaţi la hotelul la care veţi fi cazaţi – Royal Princess Larn Luang sau similar.

 

Ziua 2 Bangkok. Timp liber sau excursie opţională Turul Templelor

Mic dejun. Veţi avea timp liber la dispoziţie sau posibilitatea de a participa la o excursie opţională – Turul oraşului cu cele mai maiestuoase  temple (Templul de Aur al lui Buddha,  Templul lui Buddha Înclinat, Templul lui Buddha de Smarald) şi Marele Palat Regal.  Wat Traimit, cunoscut sub denumirea de Templul lui Buddha de Aur este casa a celei mai înalte statui din aur din lume,  cu o înălţime de 3 metri şi o  greutate de 5,5 t. Statuia este acoperită cu aur în valoare de 40.000.000 de dolari şi a fost sculptată în stilul Sukothai.  Wat Pho (Templul lui Buddha  Înclinat) are cea  mai mare şi mai veche statuie din Bangkok, fiind construită cu 200 de ani înainte ca Bangkok să devină capitala Thailandei. Wat Phra Kaew (Templul lui Buddha de Smarald) este considerat cel mai important templu budist din Thailnada, fiind situat  în centrul istoric al oraşului şi aproape de Palatul Regal, pe care îl veţi vizita ulterior. Acesta este un complex de clădiri  şi a fost casa de reşedinţă oficială a regelilor din 1782 până în 1925. Actualul rege locuieşte la Palatul Chitralada, dar Palatul Regal este folosit în continuare pentru evenimente.  Pentru a vizita Palatul Regal este necesară o ţinută adecvată. Cazare la hotelul Royal Princess Larn Luang sau similar.

 

Ziua 3 Bangkok – Graniţa Aranyaprathet – Siem Reap

Mic dejun. Veţi pleca spre graniţa Aranyaprathet pentru a ajunge în Siem Reap. Veţi fi preluaţi de la graniţa din Cambodgia de către ghidul local şi veţi merge către o cultură de manioc (cunoscut sub denumirea de cassava), apoi veţi merge către apropiatul oraş Pailin şi apoi la Siem Reap. Veţi fi transferaţi la hotel şi veţi avea timp liber la dispoziţie. Cazare la hotelul Angkor  Paradise sau similar.

 

 

Ziua 4 Siem Reap. Timp liber sau excursie opţională Temple Angkor

Mic dejun. Veţi avea timp liber la dispoziţie sau posibilitatea de a participa la o excursie opţională – Templele din Angkor. Excursia va începe cu South Gate din oraşul antic Angkor. Apoi veţi vizita Templul Bayon, unde puteţi admira cele 54 de turnuri decorate cu feţe imense, care vă vor privi din orice unghi.  Baso-reliefurile nu sunt la fel de cunoscute ca cele de la Angkor, dar sunt mult mai extinse. Următoarea oprire va fi la Phimeanakas (în incinta Palatului Regal) pentru o vedere splendidă asupra Angkor. Apoi veţi face un traseu în pădure pentru a ajunge la Preah Palilay al cărui coş de fum pare că este gata să cadă. După o scurtă plimbare veţi vedea Terasa Regilor Leper şi Terasa Elefanţilor. Veţi continua către Ta Prom, un templu unic, ce are în interior copaci crescuţi pe structura clădirii. Este considerat unul dintre cele mai fotogenice temple din Angkor şi a primit de curând denumirea de Templu  „ Tomb Raider” în urma filmării unei pelicule în care a jucat Angelina Jolie. Apoi vă veţi întoarce spre oraşul Siem Reap şi vă veţi îndrepta către Templul Ankor, cea mai mare clădire religioasă din lume dediactă lui Vishnu, Zeul Hindu. Ultima oprire va fi la piramida Pre Rup. Întoarcere la hotelul Angkor Paradise sau similar.

 

Ziua 5 Siem Reap – Phnom Penh

Mic dejun. Veţi pleca spre Phnom Penh. Prima oprire va fi la Podul Spean Praptos care datează din Imperiul Khmer. Se pare că s-a încercat să fie dinamitat acest pod de mai multe ori, dar structura puternică a rezistat. Excursia va continua la Ferma de Mătase Santuk. Veţi face un scurt tur pentru a face cunoştinţă cu toate procesele de producţie, de la viermii de mătase până la produsul finit purtat de localnici. Această ferma oferă locuitorilor din zonă multe locuri de muncă. Veţi continua către piaţa Skuon, unde veţi putea vedea specialitatea culinară a zonei – tarantulă prăjită. Pentru locuitorii din Cambodgia aceasta este o gustare delicioasă şi vin special în această piaţă pentru a o cumpăra. După masa veţi ajunge in Siem Reap unde veţi vizita Palatul Regal. A fost construit în 1866 şi astăzi este casa Regelui Norodom Sihamoni, care conduce Cambodgia din 2004. Vă veţi plimba prin interiorul complexului, al grădinilor şi veţi vizita Pagoda de Argint, care găzduieşte o colecţie de statui Buddha (una dintre ele este decorată cu 9.584 de diamante) şi a cărei podea este acoperită cu 5000 de plăci de argint. Ultima oprire a zilei va fi Riverside, un loc cu o privelişte minunată unde vă puteţi plimba pe una dintre puţinele pasarele pietonale din Phnom Penth. Veţi vedea oameni exersând, dansând sau doar privind râul. Cazare la hotelul River Home Boutique sau similar.    Seara veţi putea participa la o cină pe croaziera Phnom Penh. Vă veţi îmbarca la bordul unei bărci confotabile şi veţi naviga de-a lungul râurilor Mekong şi Tonle Sap. Veţi putea admira Phnom Penh în timp ce vă veţi delecta cu un delicios meniu asiatic sau vestic.

 

Ziua 6 Phnom Penh – Saigon

Mic dejun. Veţi pleca de la hotel pentru a ajunge în Saigon (Ho Chi Minh). Ho Chi Minh, cunoscut de localnici sub denumirea de Saigon, este oraşul impulsiv al Vietnamului. Are peste 7 milioane de locuitori, milioane de motociclete şi nu este doar cel mai mare oraş din Vietnam, ci şi o metropolă în mişcare şi cel mai mare centru economic. Veţi vizita Palatul Reunificării, Oficiul Poştal Central, Catedrala Notre Dame,Cartierul Chinezesc şi templul dedicat Zeiţei Mării – Pagoda Thien Hau. Cazare la Hotel Northern Saigon sau similar.

 

Ziua 7 Timp liber sau excursie opţională Mekong Delta

Mic dejun. Astăzi veţi avea timp liber la dispoziţie sau puteţi participa la o excursie opţională la Delta Mekong, cea mai fertilă regiune din ţară şi principalul producător de orez şi de fructe tropicale. Vă veţi plimba cu barca pe canalele înguste ale râului Mekong şi veţi face cunoştinţă cu modul de viaţă al localnicilor. Seara vă veţi întoarce la hotel. Cazare la Hotel Northern Saigon sau similar.

 

Ziua 8 Tunelurile Cu Chi. Zbor de întoarcere spre Bucureşti

Mic dejun.Veţi începe excursia către tunelurile Cu Chi, faimoase deoarece au fost folosite de gherilele comuniste pe perioada Războiului din Vietnam. Acestea au o lungime de peste 250 km şi se întind pe 3 etaje. Ghidul vă va face să pătrundeţi  în atmosfera războiului povestindu-vă despre curajul, determinarea şi teroarea din acea perioadă. Apoi veţi fi transferaţi la aeroport pentru zborul de întoarcere către Bucureşti.

 

 

ACTE NECESARE:
• Pașaport simplu valabil minim 6 luni de la data întoarcerii şi obţinerea vizelor pentru Thailanda (in aeroport), viza pentru Cambodgia (în aeroport) şi viza pentru Vietnam (în aeroport).

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):

Bangkok – Hotel Royal Princess Larn Luang sau similar

Siem Reap – Hotel Angkor  Paradise sau similar

Phnom Penh – Hotel River Home Boutique sau similar

Vietnam – Hotel Northern Saigon sau similar.

 

 

Servicii incluse:

Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Ghid vorbitor de limba romana

Cazarela hoteluri de 4*-5*

Mic dejun in fiecare dimineata la hotel

Excursii conform program

Taxe de aeroport

 

Servicii neincluse:

Pachet excursii opționale (zilele 2, 4 si 7): 179 €/pers. (opțional)

Pachet cină (6 cine+cina pe croaziera): 159 €/pers

Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional)

Suprataxă pentru camera single: 399 €/pers.

Vize Thailanda, Cambogia, Vietnam

 

 

  CONDITII DE PLATA:
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta  se achita cu cel putin 60 de zile inainte de data inceperii excursiei

   CONDITII DE ANULARE:
–     30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare

  • 100% penalizare pentru anularea cu 59 – 0 zile inainte de plecare sau no show
Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.