Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit India Paste 7 zile 2018 triunghiul de aur
22.04.2018
28.04.2018
Adăugată în: 27/03/17
749 €
de persoană
Servicii incluse
Bilet avion
Zbor cu escală
Masa demipensiune
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid local
Bagaj de cală
Asistență turistică
Nu sunt incluse
Alte taxe și cheltuieli personale
Taxe locale
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Oferta speciala cu plata integrala in momentul rezervarii!

Orar de zbor:

Plecare - 5.04

INDIA    7 zile

   triunghiul de aur:DELHI, AGRA-Taj Mahal, JAIPUR

ZIUA 1 Duminica – intalnire la ora 08.10 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10, sosire la ora 11.40. Decolare din Istanbul la ora 19.55.

ZIUA 2. Sosire in Delhi la ora 4.20–deplasare (200 km) spre Agra. La 40 km de Agra, vizita Mathura – vechi centru cultural si religios (loc de pelerinaj al hindusilor). In Agra-vizita Fort Agra.                                    

Cina si cazare in Agra

ZIUA 3 (mic dejun). In Agra, vizita Taj Mahal – cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale. Deplasare (230 Km) la Jaipur. La 35 km de Agra-vizita Fatehpur Sikri (cel mai bine pastrat oras datat din epoca mogulilor).                                                                                           

Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 4 (mic dejun). La 10 km de Jaipur se viziteaza (se urca, optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten stancos)–capitala Rajahstanului. In Jaipur se viziteaza: Observatorul Jantar Mantar, City Palace (palatul maharajahului – unde inca locuiesc descendenti ai rajahului local), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Seara, show indian.                                                                                        

 Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare (250 Km) la Delhi-vizita  Jama Masji (cea mai mare moschee din Asia), apoi in orasul nou  B.dul Rapath cu Poarta Indiei si in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential.    

Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza: Raj Ghat (Ghandi Memorial) – locul incinerarii lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii), Fortul Rosu – construit in 1639 si Qutab Minar – cel mai inalt minaret de caramida din lume, Dupa amiaza, timp liber pentru shopping.                                                                                                                           

 Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 7 Sambata. Transfer la aeroport. Decolare spre Istanbul la ora 6.05. Sosire in Istanbul la ora 10.25. Obs.–se poate merge (insotiti de ghidul roman) cu metroul in Instanbul, in centrul turistic (Marele Bazar–Sfanta Sofia–Moscheea AlbastraPalatul Topkapi). Ora 19.25, decolare. Sosire, Otopeni, ora 20.50.

ACTE NECESARE: Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania si 2 foto color tip pasaport.

Orar de zbor confirmat 

05.04.2018 Bucuresti – Doha 12:55 – 17:50
05.04.2018 Doha – Delhi 19:45 – 01:55 +1
14.04.2018 Delhi – Doha 10:00 – 11:30
14.04.2018 Doha – Bucuresti 15:30 – 20:35

Compania: Qatar Airways

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.