Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit Istanbul, Troia, Efes, Pamukkale și Antalya 354 euro | zbor direct
26.03.2021
02.04.2021
Adăugată în: 21/02/19
354 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid local
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Bagaj de cală
Asistență turistică
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Marea albastră, apa limpede precum cristalul și orașele pitoresti îmbinate cu fascinanta cultură orientală vă vor imprima o multitudine de amintiri de neuitat. Această regiune scăldată de soare timp de 300 de zile pe an, este un paradis pentru cei ce apreciează frumusețile naturii, dar și pentru cei ce doresc să se bucure de partea istorică și culturală a locului.

Ziua 1: Sosire în Istanbul

Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă va conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în Istanbul.

 

Ziua 2: Istanbul – de neuitat – o metropolă magică

Dimineața, după micul-dejun , veți vizita fostul hipodrom , cândva locul de întâlnire al oamenilor, unde se puteau admira cele 3 monumente onorifice ale vechii Antichități. Mai târziu vom vizita Moscheea Albastră, cel mai important loc sfânt al Islamului. Mai apoi, vom continua către Palatul Topkapi, situat pe vârful Seraglio, unul dintre cele 7 dealuri ale Istanbulului, aflat între golful Cornul de Aur, Bosfor și Marea Marmara . De secole, aici a fost reședința oficială a sultanilor, o imagine reprezentativă a bogățiilor impresionante ale dinastiei Otomane. Vom vizita Bazarul Egiptean, cunoscut și ca Bazarul Condimentelor care este situat în partea de nord a orașului și este plin de culori și parfumuri orientale. Înnoptăm în Istanbul .

 

Ziua 3:O călătorie fascinantă cu barca pe Bosfor (opțional) – Troia- Ayvalk

Micul-dejun la hotel, apoi veți porni într-o călătorie fascinantă cu barca pe Bosfor (excursie opțională – 30 €/persoană). Distanța dintre cele 2 maluri care separă Europa de Asia sunt dominate de o comuniune armonioasă între prezent și trecut, de o frumusețe extraordinară. Pe durata croazierei, veți descoperi multe fațade pitorești, fortărețe și palate. Vom continua către Canakkale până la celebra locație din “Iliada-Troia” a lui Homer . Vom vizita locuri încărcate de mister și istorie, locul unde a luat naștere RăzboiulTroian și legendarii eroi din “Iliada” și „Odiseea”. Troia a fost cunoscută ca fiind o locație încărcată de mituri fictive, până când germanul Heinrich Schliemann, în sec. 19 , a început o serie de excavări arheologice în această zonă. Astfel, în zilele noastre putem vedea zidurile vechii cetăți alături de turnurile, templele și sanctuarele care au fost ascunse de ochii lumii timp de mai multe secole. Ne vom îndrepta către Ayvalik unde vom și înnopta.

 

Ziua 4: Pergamum – Kusadasi

Excursie de-a lungul coastei către Pergamum . Vom merge spre Acropolis pentru a vedea printre altele: cel mai abrupt teatru din Antichitate, Altarul lui Zeus, temple și rămășițe ale faimoasei biblioteci din Pergamum. Aceasta a fost cea mai mare la timpul ei, alături de cea din Alexandria. Este de asemenea locul unde pergamentul a fost inventat. Vom continua spre zona Kusadasi unde vom și înnopta.

 

Ziua 5: Efes – “Castelul de bumbac“ Pamukkale

Astăzi vom vizita Efes, unul dintre cele mai mari sit-uri arheologice din lume. Starea de conservare a vechiului oraș este foarte bună. Istoria locului așteaptă să fie explorată de către dvs: piața veche (agora), templul lui Domițian sau altare dedicate nimfelor, izvoare termale, teatrul spațios (printre cele mai mari teatre, cu o capacitate de 25.000 locuri), aleea de marmură Arcadia și Biblioteca Celsus. Mai apoi, călătorim prin magnifica vale Maander către Pamukkale, numit și „Castelul de Bumbac”. Terasele albe-ca-zăpada au fost create prin depunerea în timp a sedimentelor izvoarelor termale. Acestui spectacol fascinant al naturii i-a fost atribuită o sursă de puteri tămăduitoare încă din vechile timpuri . Veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotel . Vom înnopta în Pamukkale.

 

Ziua 6: Hierapolis – Antalya

Magnificul oraș Hierapolis își are originile de pe vremea Imperiului Roman și se regăsește în partea superioară a teraselor de “bumbac”. Printre obiective putem enumera Templul lui Apollo, care datează din secolul 3 î.Hr. Teatrul Roman este somptuos împreună cu ale sale 50 de trepte travertine. Excursia continuă prin peisajul splendid al Munților Taurus înapoi spre Antalya. Este inclusă și o vizită la o țesătorie unde veți cunoaște întregul proces de fabricație al covoarelor (începând cu producerea materialelor prime: bumbac, mătase și lână, până la țeserea produsului finit). Vom petrece 2 nopți în regiunea Antalya.

 

 

Ziua 7: Antalya – cascada Karpuzkaldiran

Astăzi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al Munților Taurus, aici prosperă o vegetație bogată. Unul din obiectivele turistice spectaculoase din Antalya este și Cascada Karpuzkaldiran cea mai mare din zonă, cu o înălțime de 25 de metri  față de nivelul Mării Mediterane. În timpul plimbării în jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele.

 

Ziua 8: Întoarcerea în București

 

Acte necesare:
Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii

Servicii incluse:

 • Zbor dus București-Istanbul și retur Antalya-București cu bagaj de cală și de mână
 • Taxe de aeroport: 125 €/pers
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba română
 • Cazare 7 nopti la hoteluri de 3*, 4* si 5*:
  • 2 nopți în Istanbul;
  • 1 noapte în zona Ayvalik;
  • 1 noapte în zona Kusadasi;
  • 1 noapte în Pamukkale;
  • 2 nopți în regiunea Antalya.
 • Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte
 • Transportul la obiectivele turistice menționate în program

 

Servicii neincluse:

 • Pachet special cu cină tip bufet sau a la carte pentru 7 seri + bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în program: 149 €/pers. (opțional)
 • Suprataxă pentru camera single: 150 €/pers.
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-65 ani: 20 euro/pers
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 66-80 ani: 22 euro/pers
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 80-99 ani: 36 euro/pers

*Asigurarea medicala se poate lua si separat. Asigurarea storno se ia doar la pachet cu cea medicala

 

Conditii de plata:

 • La înscriere se achită un avans minim de 300 lei din valoarea totală a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
 • Diferența se achită cu cel puțin 45 de zile înainte de data începerii excursiei

Conditii de anulare:

 • 25% penalizare pentru anularea cu mai mult de 40 de zile înainte de plecare
 • 35% penalizare pentru anularea cu 39 – 27 de zile înainte de plecare
 • 60% penalizare pentru anularea cu 26-15 zile înainte de plecare
 • 75% penalizare pentru anularea cu 14-10 zile înainte de plecare
 • 100% penalizare pentru anularea cu 0 – 9 zile înainte de plecare sau no show

Date de plecare si tarife

Datele de plecare Bucuresti Tarif (euro/pers)
26.03.2021 354 euro
02.04.2021 424 euro
09.04.2021 454 euro
16.04.2021 484 euro
23.04.2021 524 euro
01.10.2021 524 euro
08.10.2021 494 euro
15.10.2021 484 euro
22.10.2021 454 euro
29.10.2021 424 euro

 

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.