Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit Revelion 2020 Singapore – Insula Bintan – Malacca – Kuala Lumpur
27.12.2019
09.01.2020
Adăugată în: 08/10/19
2159 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 10 nopţi
Bilet avion
Zbor cu escală
Mic dejun
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Bagaj de cală
Asistență turistică
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

11 nopţi – 13 zile (27 decembrie – 08 ianuarie)

• Tarif adult cazat în cameră dubla standard – 2.195 € /pers.

• Tarif adult cazat în cameră single – 2.859 € /pers.

ITINERARIU Ziua 1 – 27 DECEMBRIE Bucureşti – Singapore. Întâlnire cu reprezentantul agenţiei la aeroportul Henri Coandă (Otopeni) la ora 9:30 pentru îmbarcare pe zborul companiei Qatar Airways spre Singapore cu decolare la ora 12:15.

Ziua 2 – 28 DECEMBRIE Singapore. Sosire în Singapore la ora 9:15. Întâlnire cu ghidul local şi transfer la hotel. După formalităţile de check-in vă puteţi bucura de timp liber.

Ziua 3 – 29 DECEMBRIE Turul oraşului Singapore. După servirea micului dejun, incepând cu ora 09:00 vă propunem un tur de 3.5h al oraşului, împreună cu ghidul local. Prima oprire va fi în cartierul Indian, cunoscut şi sub denumirea de ”Mica Indie”, unde veţi avea senzaţia că păşiţi pe meleaguri indiene prin vibraţia locului, cultura şi gastronomia întâlnite aici.

Mergem apoi către gura râului Singapore pentru a vedea Parcul Merlion, acesta reprezentând o imagine emblematică a începuturilor oraşului Singapore, ca un modest sat de pescari. Vom trece pe lângă districtul financiar în drumul către cartierul chinezesc, ”China Town”, pentru a descoperi moştenirea culturală lăsată de cea mai mare comunitate etnică din regiune şi pentru a admira cel mai vechi templu budist din oraş. În tur sunt incluse şi vizitele la Grădina Botanică din Singapore – ”plămânul verde” al oraşului şi Grădina Naţională de Orhidee – loc magic plin de culoare. După tur, transfer la hotel şi timp liber la dispoziţie. Mese: Mic dejun.

Ziua 4 – 30 DECEMBRIE Explorarea insulei Sentosa. La ora 16:00 vom pleca în explorarea Insulei Sentosa. Vom merge cu telegondola către insulă, iar pe parcursul călătoriei vom avea o privelişte de ansamblu asupra celui mai aglomerat port din lume. Odată ajunşi ne îndreptăm către Sea Aquarium, unde vom pătrunde în fascinanta lume marină şi vom putea admira peste 100.000 de vieţuitoare marine, precum: pisici de mare, bibani de epavă, rechini ciocan şi alţi giganţi ai mării. Spre seară, la ora 19:40 vom participa la spectacolul Wings of Time, într-un decor spectaculos unde efectele speciale cu apă, lasere şi foc, se împletesc cu fundalul sonor muzical pentru a crea un peisaj de neuitat. La finalul spectacolului, retur către hotel. Mese: Mic dejun.

Ziua 5 – 31 DECEMBRIE Singapore – Timp liber pe cont propriu Shopping în Singapore înseamnă branduri cunoscute, dar şi de lux, în general produse de foarte buna calitate, la preturi europene. Zona comercială cea mai exclusivistă este Orchard Road unde se gasesc numeroase mall-uri uriaşe. Pentru cei pasionaţi de chilipiruri recomandăm produsele din Little India sau China Town. Un alt obiectiv interesant ar fi

o vizita la faimosul hotel Marina Bay Sands, obiectivul turistic cel mai des imortalizat în fotografii. Chiar dacă nu te numeri printre oaspeţii hotelului, se poate în schimbul unei taxe sa urci până la etajul 57, pe Skypark de unde ai o panorama de 360 de grade asupra oraşului. Se poate urca cu un lift foarte rapid şi sta pe Observation Deck timp nelimitat. De asemenea, se poate merge în Parcul Păsarilor, cel mai mare parc de pasari din sud-estul Asiei, cuprinzand peste 8000 de exemplare din 600 de specii. Aici se află şi cea mai mare cascadă artificială din lume. Seara va puteţi petrece trecerea dintre ani într-unul din restaurantele recomandate de noi sau timp liber la dispoziţie. Mese: mic dejun.

Ziua 6 – 1 IANUARIE Insula Bintan Mic dejun şi transfer către terminalul Tanah Merah, pentru a lua feribotul către Insula Bintan. La sosire, cazare şi timp liber pentru a explora împrejurimile pe cont propriu. Mese: Mic dejun.

Zilele 7, 8 – 2, 3 IANUARIE Insula Bintan Timp liber pentru vizite pe cont propriu şi relaxare. Mese: Mic dejun.

Ziua 9 – 4 IANUARIE – Insula Bintan – Singapore – Malacca După micul dejun, începând cu ora 07:15 transfer cu feribotul către Singapore, întâlnire cu ghidul şi transfer cu autocarul către Malacca. În a două parte a zilei ajungem la hotel pentru cazare şi timp liber pentru a vizita împrejurimile. Mese: Mic dejun.

Ziua 10 – 5 IANUARIE Turul oraşului Malacca şi transfer către Kuala Lumpur După servirea micului dejun, la ora 10:00 întâlnire cu ghidul şi după formalităţile de check out, plecăm în explorarea oraşului Malacca într-un tur de aproximativ 3,5h. Prima opire este la fortăreaţa A Famosa şi Piaţa Olandeză, ne vom lăsa purtaţi peste pod, către zona veche a oraşului, pentru a putea admira arhitectura zonei. Începând cu ora 11:30 urmează o croazieră pe râul Malacca de-a lungul oraşului, unde vom putea observa şi mai bine influenţa Olandeză şi Britanică asupra oraşului. Se vizitează Muzeul Baba & Nyonya House, aflat pe lista patrimoniului UNESCO. După prânz, masa opţională neinclusă în ofertă, ne vom continua turul, vizitând Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu chinezesc din Malaezia (1645) şi Moscheea Kampung Kling, cea mai veche moschee din Malacca. Ultima oprire va fi la Bukit China, cel mai mare cimitir chinezesc din afara Chinei. Transfer către Kuala Lumpur, check-in apoi transfer la WOWKL Restaurant pentru servirea cinei, unde ne vom bucura și de un spectacol cultural. După cină, transfer la hotel şi timp liber la dispoziţie. Mese: Mic dejun, cina.

Ziua 11 – 6 IANUARIE Turul complet al oraşului Kuala Lumpur. După servirea micului dejun, întâlnire la 09:00 cu ghidul local pentru a pleca în turul complet al oraşului Kuala Lumpur, aproximativ 7,5h. Turul începe cu vizita celui mai important templu hindus din Malaezia, Batu Caves (Peșterile Batu). Peşterile se află la câţiva kilometri de oraşul Kuala Lumpur, în interiorul unui izvor natural de calcar. Pentru a aprecia pe deplin vizita peşterilor, trebuie să fii gata să urci cele 272 de scări care duc la intrarea principală a peşterilor. Turul continuă cu o vizită la o fabrică mică Batik Factory – unde descoperim tainele tehnicii de pictură Batik. Urmeaza vizita la Royal Selangor Pewter, o fabrică modernă în care vasele cositorite sunt fabricate manual. Înapoi în oraşul Kuala Lumpur vom servi prânzul la Atmosphere 360 Revolving Restaurant, Kuala Lumpur, restaurant pozitionat în KL Tower la 282m altitudie cu o panorama impresionantă aspura oraşului. După prânz se continua turul cu vizita la Palatul Regal apoi Grădina Botanică Perdana. Următoarele opriri sunt la Moscheea Naţională şi gara din Kuala Lumpur, care este o atracţie turistică favorită în zona oraşului datorită faţadei sale superbe. Următoarea oprire este o clădire din secolul al XIX-lea, situată de-a lungul Jalan Raja, în faţa Dataran Merdeka (Piaţa Independenţei) şi a Royal Selangor Club din Kuala Lumpur, Malaezia

Clădirea găzduia iniţial birourile administraţiei coloniale britanice şi a fost cunoscută pur şi simplu ca oficiile guvernului în primii săi ani. În 1974 a fost redenumita după sultanul Abdul Samad, sultanul domn al oraşului Selangor, în momentul în care a început construcţia. De acolo, vom face o scurtă plimbare prin piaţa centrală, trecând convergenţa râurilor Gombak şi Klang – la Masjid Jamek, una dintre primele clădiri construite în Kuala Lumpur. Vizita în Chinatown şi transfer la Kampung Baru – o zona traditională unde cele mai multe case sunt încă construite în arhitectura tradiţională malaeziană. Călătoria continuă spre Kuala Lumpur City Centre pentru a imortaliza fotografii extraordinare de la cele mai inalte turnuri gemene din Lume, PETRONAS Twin Towers. După tur, transfer la hotel şi timp liber pentru vizite şi relaxare. Mese: Mic dejun, Prânz.

Ziua 12 – 7 IANAUARIE Kuala Lumpur – Bucureşti Mic dejun, late check out ora 20:00, transfer către aeroportul internaţional Kuala Lumpur pentru îmbarcare şi retur către Bucureşti. Mese: Mic dejun.

Ziua 13 – 8 IANUARIE Sosire în Bucureşti.

PACHETUL INCLUDE

• Zborul din Bucureşti până la Singapore şi, retur, din Kuala Lumpur operat de compania aeriană Qatar Airways • Toate transferurile incluse conform program • 10 nopţi de cazare cu mic dejun inclus în următoarele hoteluri sau similar: – 4 nopţi în Singapore, Hotel Grand Copthorne Waterfront 4* sau similar, cameră dublă superioară – 3 nopţi în Bintan Island, Nirwana Resort Hotel 4* sau similar, cameră standard cu vedere la grădină – 1 noapte în Malacca, Hotel Ibis Malacca 4* sau similar, cameră dublă standard – 2 nopţi în Kuala Lumpur, Hotel Ibis KLCC 4* sau similar, camera dublă standard • Un prânz şi o cină • Tururile de oraş şi vizitele incluse în program(Singapore, Sentosa, Malacca, Kuala Lumpur) • Participarea la spectacolul Wings of Time în timpul vizitei din Sentosa • Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului • Transfer cu feribotul între Singapore şi Insula Bintan şi retur • Însoţitor de grup vorbitor de limba română pe tot parcursul circuitului

PACHETUL NU INCLUDE

• Intrările la obiectivele neincluse în program / excursii opţionale/cină revelion • Asigurarea medicală şi storno • Mesele neincluse în program

DETALII ORAR ZBOR*

27 decembrie București – Henri Coandă Airport Doha – Hamad International Airport 12:20 17:55

27 decembrie Doha – Hamad International Airport Singapore – Changi Airport 1 20:30 09:15

8 ianuarie Kuala Lumpur – KL International Airport Doha – Hamad International Airport 02:15 05:20

8 ianuarie Doha – Hamad International Airport București – Henri Coandă Airport 07:15 11:20

*orarul de zbor este informativ şi poate suferi modificări

 

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.