Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit Spania & Maroc 649 euro | taxe incluse
19.03.2020
29.03.2020
Adăugată în: 12/02/20
649 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 9 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asistență turistică
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Ziua 1. Bucuresti – Marrakech

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Marrakech. Sosire in Marrakech si transfer la hotel.

Ziua 2. Marrakech*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru descoperirea orașului pe cont propriu sau, opțional, tur oraș cu ghid local*. Se vizitează: Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia, madrasa Ben Youssef, centrul vechi, medina, piața tradițională Jema el-Fnaa și faimoasele bazaruri*. Seara, cazare la hotel în Marrakech.

Ziua 3. Marrakech – Casablanca

Mic dejun. Plecare spre Casablanca, capitala financiara a Marocului. Tur de oraș în Casablanca pentru a admira arhitectura faimosului oraș marocan și vizită la Moscheea Hassan al II-lea (vizită exterioară). Seara, cazare la hotel în Casablanca.

Ziua 4. Casablanca – Rabat – Meknes

Mic dejun. Plecare spre capitala Marocului, Rabat. Turul impresionantului oraș cu deschidere la Oceanul Atlantic include vizite la: Bouregreg Marina, portul fluvial de unde se pot vedea Necropola Chellah și Turnul Hassan. Se continuă traseul. Seara, cazare la hotel în Meknes.

Ziua 5. Fes*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție in Meknes sau excursie opțională la Fes, cel mai vechi oraș imperial al Marocului*. Turul de oraș începe cu cartierul Fes El Bali, unde se află Moschea și Universitatea al-Qarawiyyin, care găzduiește cea mai veche bibliotecă din lume. Se vizitează și școlile coranice denumite Madrase, „souk” – faimoasele piețe în aer liber, Turnul Albastru și Palatul Regal. Timp liber la dispoziție pentru masa de prânz și cumpărături*. Seara, întoarcere la hotel in Meknes.

Ziua 6. Meknes – Chefchaouen – Tetouan

Mic dejun. Plecare spre Tetouan. Pe traseu se vizitează Chefchaouen, un oraș desprins parcă din altă lume, supranumit și Orașul Albastru. Seara, cazare la hotel în Tetouan.

Ziua 7. Tetouan – Tanger – Gibraltar – Costa del Sol

Mic dejun. Deplasare spre fascinantul Tanger unde se face un tur panoramic al orașului. Imbarcare pe feribot si traversarea Strâmtorii Gibraltar. Sosire in Tarifa – Spania si plecare mai departe catre Gibraltar, un teritoriu Britanic si un punct strategic ce vegheaza asupra stramtorii ce separa Africa de Europa si ce face legatura dintre Oceanul Atlantic si Marea Mediterana. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi, sau optional urcare pe stanca `The Rock` cu microbuzele sau telecabina (urcarea se plateste la fata locului). Transfer catre hotel în zona Costa del Sol.

Ziua 8. Sevilla*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Sevilla*, capitala Andaluziei cu numeroase obiective turistice importante incluse pe lista Patrimoniului UNESCO. Se vizitează: Palatul Alcazar și Catedrala Sfânta Maria, cea mai biserică în stil gotic din lume, renumită pentru mormântul lui Cristofor Columb. Seara, cazare la hotel în zona Costa del Sol.

Ziua 9. Cordoba*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Cordoba, oraș inclus în Patrimoniul UNESCO, considerat perla Andaluziei. Se vizitează: La Mezquita, Marea Moschee din Cordoba transformată în catedrală – unul dintre cele mai importante exemple de artă maură și Podul Roman, construit în sec. I î.Hr. Seara, cazare la hotel în zona Costa del Sol.

Ziua 10. Malaga – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Servicii incluse
– Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Marrakech / Malaga – Bucuresti (Inclus)
– 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana (Inclus)
– Taxe de aeroport (Inclus)
– Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
– Bilet de feribot Tarifa – Tanger (Inclus)
– Cazare 9 nopti, in hoteluri de 3- 4 stele cu mic dejun (Inclus)
– Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
Servicii optionale
  • Excursie Sevilla: 65 Euro/ persoană

 

  • Excursie Cordoba: 59 euro/ persoană

 

  • Tur de oraș în Marrakech: 39 euro/ persoană

 

  • Excursie de o zi la Fes: 49 Euro/ persoană

 

  • Cina traditionala Marocana si plimbare cu trasura in Marrakech: 39 euro/ persoană (29 euro/ persoană pentru clientii care au achizitionat supliementul de demipensiune)

 

  • Supliment Demipensiune (9 cine): 129 euro/ persoană

 

  • Pachet PREMIUM – 5 excursii opționale și supliment Demipensiune (9 cine): 349 Euro/ persoană
Servicii neincluse
– Bacsisuri pentru ghizi si soferi locali (5 euro/ persoana/zi) (Neinclus)
Tarife Pachet
 

Camera Data plecare Nr. nopti Pret Adult Pret Al 3-lea Adult
loc in Camera Dubla (Mic Dejun) 19.03.2020 9 649 EUR 599 EUR
loc in Camera Dubla (Mic Dejun) 18.04.2020 9 699 EUR 649 EUR
loc in Camera Dubla (Mic Dejun) 08.10.2020 9 699 EUR 649 EUR
loc in Camera Dubla (Mic Dejun) 28.11.2020 9 649 EUR 599 EUR

 

Camera Data plecare Nr. nopti Pret Adult Pret Al 3-lea Adult
loc in Camera Single (Mic Dejun) 19.03.2020 9 799 EUR
loc in Camera Single (Mic Dejun) 18.04.2020 9 849 EUR
loc in Camera Single (Mic Dejun) 08.10.2020 9 849 EUR
loc in Camera Single (Mic Dejun) 28.11.2020 9 799 EUR
Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.