Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit Spania | Santa Susana | 459 euro| taxe incluse
31.10.2021
05.11.2021
Adăugată în: 17/09/21
459 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 5 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Bagaj de cală
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Ziua 1. Sosire în Santa Susanna

Plecare din București. La ieșirea din aeroportul de sosire din Barcelona se va face transfer la hotelul nostru din zona de coastă. Timp liber pentru relaxare. Cazare peste noapte la hotel.

 

Ziua 2. Jumătate de zi Costa Brava (Lloret și Tossa)

După micul dejun, ne îndreptăm spre turul nostru din Costa Brava, o regiune de coastă a Cataloniei din Spania. Regiunea Costa Brava începe de la 65 de kilometri distanță de Barcelona și se îndreaptă spre nord, fiind pe coasta dintre Malgrat de Mar și Pineda de Mar. Este un loc încântător, unic, ce îmbină marea, verdeața, istoria, tradițiile și miracolul unui festival nesfârșit în satele din Costa Brava și golfurile paradisiace. Transfer la hotelul nostru și timp liber după tur. Cazare peste noapte la hotel

 

Ziua 3. Timp liber sau excursie opțională Barcelona tur oraș

După micul dejun, timp liber pentru restul zilei sau puteți participa la excursia noastră opțională. Cazare peste noapte la hotel.

Tur oraș Barcelona (optional). Vă invităm să faceți un tur al orașului Barcelona, bine cunoscut în întreaga lume pentru Jocurile Olimpice din 1992.  Vom merge de-a lungul principalelor bulevarde cu clădiri impresionante moderniste ale lui Gaudi, precum La Pedrera, Casa Milá etc – declarate Clădiri din patrimoniul mondial. Vom admira Parcul Montjuïc cu vederi spectaculoase asupra orașului și a portului, Inelul Olimpic, monumentul lui Columb și Portul olimpic. După-amiază,  puteți continua să descoperiți la pas acest oraș  ce vă oferă o mare diversitate de activități, precum și o gastronomie rafinată și variată. Cazare peste noapte la hotel.

 

Ziua 4. Vizita la Grădina Botanică Marimurtra

După micul dejun la hotel, ne îndreptăm spre un minunat tur natural în Grădina Botanică Marimurtra din Blanes, pe Costa Brava – este una dintre cele mai frumoase grădini din Marea Mediterană. Deasupra stâncilor abrupte care se întind de-a lungul mării, vă puteți bucura de cele mai spectaculoase vederi panoramice ale litoralului și puteți întâlni mai mult de patru mii de specii de plante și exemplare neobișnuite, majoritatea exotice, în funcție de vârsta sau mărimea lor. Cazare peste noapte la hotel.

 

Ziua 5. Timp liber sau excursie opțională Girona&Besalu

După micul-dejun, aveți timp liber pentru relaxare sau posibilitatea de a participa la excursia noastră opțională.

Girona & Besalu(optional). Începem călătoria noastră în Catalonia medievală, unde veți afla despre trecutul istoric al comunității evreiești, având o istorie bogată și tumultoasă. Prima noastră oprire este orașul Girona, considerat unul dintre cele mai vechi orașe medievale din Europa. În cadrul acestui frumos oraș vă veți plimba prin vechiul cartier evreiesc, veți merge pe străzile sale înguste și veți vizita impresionanta catedrală romană care este consacrată Fecioarei Maria și se află în punctul cel mai înalt al orașului. În continuare veți avea timp pentru cumpărături de suveniruri.

Continuăm excursia către drăguțul sat Besalu, unde se află unicele băi evreiești medievale (mikhva), care au fost găsite în Spania până în acest moment. Besalu este unul dintre acele orașe care vă vor transporta în zilele cavalerilor, conteilor, fecioarelor și trubadurilor.  Podul antic impresionant duce la orașul cu ziduri impresionante, iar în sat aveți ocazia să vizitați numeroasele magazine de meșteșuguri medievale și vă puteți bucura de un prânz fantastic cu produse locale.

 

Ziua 6. Zborul de intoarcere

Timp liber după micul-dejun (in functie de orarul de zbor) și check-out la hotel. Transfer la aeroportul din Barcelona pentru zborul de întoarcere.

* Programul circuitului poate suferi modificări în funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe. Exemplu hotel (denumirea hotelului este informativă şi poate suferi modificări): Hotel Dwo SIRIUS By Checkin 4 *

sau similar

Orar de zbor informativ (poate suferi modificari):

 

31.10.2021 Otopeni – Barcelona 17:40-19:50

05.11.2021 Barcelona – Otopeni 10:10-14:20

 

Acte necesare:
Carte de identitate valabilă sau pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii

 

 

Servicii incluse

 • Hotel Dwo SIRIUS By Checkin 4 *
 • Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte la hotel
 • Transfer aeroport
 • Ghid in limba romana
 • Excursii conform program
 • Tur Costa Brava
 • Grădina Botanică Marimurtra
 • Taxe de aeroport si servicii : 190 euro/pers

 

Servicii neincluse:

 • Pachet cina si excursii: 129 euro/pers.
  • 4X cina
  • Tur al orasului Barcelona
  • Tur al oraselor Girona si Besalu
 • Supliment single: 150 €/pax
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-65 ani: 20 euro/pers
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 66-80 ani: 22 euro/pers
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 81-99 ani: 36 euro/pers

*Asigurarea medicala se poate lua si separat. Asigurarea storno se ia doar la pachet cu cea medicala

Conditii de plata:

 • La înscriere se achită un avans minim de 30% din valoarea totală a pachetului, nerambursabil în caz de anulare.
 • Diferența se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data începerii excursiei.
 • Daca plecarea este in mai putin de 45 de zile in momentul rezervarii, se achita integral

Conditii de anulare:

 • 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile înainte de plecare
 • 100% penalizare pentru anularea cu 44 – 0 zile înainte de plecare sau no show

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.