Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit Sudul Spaniei & Portugalia -499 euro/ taxe incluse
24.11.2018
01.12.2018
Adăugată în: 13/04/18
499 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Bagaj de cală
Asistență turistică
Intrare obiective turistice
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Barcelona – Valencia – Murcia – Granada – Cordoba – Sevilla – Faro – Lisabona

Ziua 1. București – Barcelona

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Barcelona. După aterizare, în jur de ora 18:00, se vizitează Fântânile Magice, o importantă atracție turistică din Barcelona, pentru a urmări „programul de dans” al acestora. Seara, cazare la hotel în zona Costa Brava.

Ziua 2. Barcelona – Montserrat*

Mic dejun. Tur de oraș în Barcelona pentru a vizita principalele atracții turistice: catedrala Sagrada Familia, Parcul Guell, La Rambla și cartierul Gotic.  După-amiaza, timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Montserrat, o mănăstire benedictină situată pe o coastă abruptă de munte*. Seara, întâlnire de grup în

Ziua 3. Barcelona – Valencia

Mic dejun. Tur de oraș în Valencia. Fondat de romani pe malul râului Turia, Valencia este cunoscută pentru cele peste o mie de turnuri ale orașului, dar și pentru vibrantele festivaluri anuale. Seara, cazare la hotel în zona Costa Blanca.

Ziua 4. Murcia – Granada 

Mic dejun. Dimineață se vizitează orașul Murcia. După prânz, sosire în Granda și tur de oraș. Cazare la hotel în zona Granada.

Ziua 5. Cordoba*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Cordoba, orașul cu cea mai mare zona urbana din lume, declarata patrimoniu UNESCO. Vizite: Marea Moschee din Cordoba, transformata in Catedrala – unul dintre cele mai importante exemple de arta maura și Podul Roman, construit în sec. I î.Hr. Seara cazare în zona Granada.

Ziua 6 Sevilia – Faro

Mic dejun. Plecare către Sevilla – capitala Andaluziei. Tur de oraș cu vizitarea celor mai importante obiective turistice incluse pe lista Patrimoniului UNESCO, precum Catedrala gotică – cea mai mare din lume, locul unde a fost înmormântat Cristofor Columb și Palatul Alcazar. Plecare mai departe către sudul Portugaliei. Cazare la hotel in zona Faro / Algarve.

Ziua 7. Faro – Evora –  Lisabona

Mic dejun. Plecare către Lisabona. Oprire pe drum pentru vizită în orașul Evora al cărui centrul istoric este declarat patrimoniu UNESCU. Cazare la hotel in zona Lisabona

Ziua 8. Lisabona – București

Mic dejun. Tur de oraş și timp liber pentru cumparaturi si vizite pe cont propriu în Lisabona, una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei. Seara, transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Excursie la Montserrat: 49 Euro/ persoană

• Excursie la Cordoba: 55 Euro/ persoană

• Supliment demipensiune (7 cine): 119 Euro/ persoană (se poate rezerva doar in agentie, cu cel tarziu 14 zile inainte de plecare)

• Pachet 2 excursii opționale și supliment demipensiune (7 cine): 199 Euro/ persoană (se poate rezerva doar in agentie, cu cel tarziu 14 zile inainte de plecare)

 

*Circuitele din  07.07 si 24.11 se organizează in sens invers (incep cu Lisabona si se termină cu Barcelona)

Camera Masa Data plecare Zile Tarif/pers.
Camera Dubla Mic Dejun
07.07.2018 7 699 €
25.08.2018 7 699 €
24.11.2018 7 499 €
Camera Single Mic Dejun
07.07.2018 7 849 €
25.08.2018 7 849 €
24.11.2018 7 649 €

Servicii incluse:

– Bilet de avion Bucuresti – Valencia / Lisabona – Bucuresti
– Cate un bagaj de cala (32 kg) si un bagaj de mana (10 kg) / persoana
– Taxe de aeroport
– Cazare 7 nopti in hoteluri de 3* cu mic dejun
– Autocar modern la dispozitie pe tot parcursul circuitului
– Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse:
– Pachet 2 excursii optionale si supliment demipensiune (7 cine): 189 Euro/ persoana (optiona)
– Supliment demipensiune (7 cine) – 119 Euro/ perss (optiona)
– Asigurare medicala si intrari la obiectivele turistice (neinclus)

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.