Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit Turcia & Cipru 269€ /taxe incluse
27.11.2019
06.12.2019
Adăugată în: 19/07/19
269 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 9 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Bagaj de cală
Asistență turistică
Nu sunt incluse
Asigurare medicală
Intrare obiective turistice
Alte taxe și cheltuieli personale
Taxe locale
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Itinerariu:

Ziua 1. București – Izmir

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Izmir, Turcia. Transfer și cazare în zona Kusadasi la hotel Palmin 4*, sau similar.

Ziua 2. Kusadasi – Efes – Pamukkale

Mic dejun. Plecare spre Efes, oraș antic întemeiat în sec. al XI-lea î.Hr., cunoscut drept capitala Imperiului Roman de Răsărit, unde se vizitează: ruinele Templului zeiței Artemis, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, Biblioteca lui Celsius, Teatrul, Odeonul, Băile Romane și Bazilica. După-amiaza, se continuă călătoria spre provincia Denizli, de-a lungul văii Râului Meander. Oprire la Pamukkale pentru a fotografia uluitoarele terase de calcar de un alb imaculat, denumite simbolic și „fortăreața de bumbac”, renumite pentru proprietățile terapeutice ale apelor termale care le străbat. Seara, cazare în zona Pamukkale la hotel Tripolis 4*, sau similar.

Ziua 3. Pamukkale – Antalya

Mic dejun. Dimineața, vizitarea orașului antic Hierapolis și plecare mai departe spre Munții Taurus. Oprire într-un superb loc de belvedere, la cota 1000 m, și vizită la un atelier artizanal cu produse tradiționale și suveniruri, pentru a descoperi meșteșugurile și obiceiurile localnicilor din zonă. Continuarea călătoriei spre Antalya printr-o regiune cu peisaje deosebit de pitorești. Seara, cazare în zona Antalya la hotel Grand Park Lara 4*, sau similar.

Ziua 4. Antalya

Mic dejun. Tur de oraș în Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera Turcească, care include vizite la cele mai importante obiective turistice și tur pietonal în Centrul Vechi. Oprire și timp liber pentru cumpărături la un magazin de bijuterii și la unul de articole din piele. Seara, cazare în zona Antalya la hotel Grand Park Lara 4*, sau similar.

Ziua 5. Antalya – Ercan

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația Ercan, Cipru de Nord. Seara, cazare în Ercan la hotel Riverside Premium 4*, sau similar.

Ziua 6. Kyrenia & Mănăstirea Bellapais*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Kyrenia și Mănăstirea Bellapais.*

Seara, cazare la hotel Riverside Premium 4*, sau similar.

Ziua 7. Güzelyurt*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Güzelyurt*, cunoscut și sub numele de Morphou, oraș istoric renumit pentru Festivalul Portocalelor. Pe drum poate fi admirat Muntele Pentadaktylor, denumit simbolic și „Cinci degete” datorită formei sale. Se vizitează Vila Albastră, casa misteriosului personaj politic Paulo Paolides. Se continuă cu un tur de oraș în Guzelyurt, care include principalele atracții turistice: Mănăstirea Sf. Mamas, Muzeul de Artă și Muzeul Etnografic.

Seara, cazare la hotel Riverside Premium 4*, sau similar.

Ziua 8. Famagusta*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la istoricul oraș – port Famagusta*. Se vizitează: Muzeul Sf. Barnabas, Muzeul Arheologic, capela, ruinele din Salamis și orașul vechi din Famagusta. Seara, cazare la hotel Riverside Premium 4*, sau similar.

Ziua 9. Peninsula Karpaz*

Mic dejun. Timp liber sau, opțional, excursie în Peninsula Karpaz, considerată cea mai frumoasă regiune din Cipru de Nord*. Se vizitează: satul de pescari Bogaz, o fabrică locală de ulei de măsline, biserica Agios Philon, satul mixt Dipkarpaz și Mănăstirea Sf. Andrei. Include prânz și oprire la faimoasa „plajă de aur” din Karpaz. Seara, cazare la hotel Riverside Premium 4*, sau similar.

Ziua 10. Larnaca – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Larnaca pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București.

Servicii incluse:

  • Transport cu avionul pe ruta București – Izmir/ Antalya – Ercan/ Larnaca – București
  • 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
  • Cazare 9 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
  • Mic dejun
  • Asistență turistică în limba română

Servicii neincluse în tarif:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Excursii opționale

• Intrări la obiectivele turistice

• Taxe de oraș/ stațiune

• Bacșișuri pentru ghizi și șoferi locali

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Pachet Premium (Intrări la obiectivele turistice, excursie la Kyrena și mănăstirea Bellapais, excursie la Guzelyurt, taxe de oraș/ stațiune): 119 Euro/ persoană

• Supliment demipensiune (9 cine): 129 Euro/ persoană

• Excursie opțională la Famagusta: 59 Euro/ persoană

• Excursie opțională în Peninsula Karpaz: 59 Euro/ persoană

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

NOTA: Este obligatoriu pasaportul valabil minim 6 luni de la data returului!

Camera Data plecare Nr. nopti Pret Adult
loc in Camera Dubla 02.10.2019 9 319 EUR
loc in Camera Dubla 13.11.2019 9 299 EUR
loc in Camera Dubla 27.11.2019 9 269 EUR

 

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.