Arra Tour - Agentie de turism Constanta
City break 4 nopti mai Napoli 155 euro/zbor direct
28.05.2019
01.06.2019
Adăugată în: 12/04/17
155 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 4 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Taxă aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

06:30 – 07:35
08:15 – 11:15

Hotel Garden Napoli 3*

Corso Garibaldi 92, Central Station, 80142 Napoli

Hotelul Garden Napoli se află în Piața Garibaldi din centrul orașului. Sala de mic dejun are vedere frumoasă la oraș. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet în camere și în holul de la etajul superior, unde se află recepția deschisă nonstop.

Sistemul de transport al orașului este uşor accesibil de la Hotelul Garden Napoli, iar Gara Centrală din Napoli este la 2 minute de mers pe jos.

Toate camerele de la Hotelul Garden au aer condiționat. De asemenea, o parte dintre camere au terasă fermecătoare, cu vedere frumoasă la Napoli.

 

  • loc in camera dubla standard + mic dejun – 155 euro/pers

Le Cheminée Business Hotel Napoli 4*

Via Della Stadera 91, 80143 Napoli,

Le Cheminée Business Hotel Napoli is housed in a 19th-century building with a picturesque courtyard. Just 3 km from Capodichino International Airport, this hotel is connected to the city centre by the new tram 1.

With air conditioning and double-glazing windows or a balcony, all rooms are en suite. Rooms all have a satellite TV, safe and a minibar with free mineral water, while some rooms face the shared garden.

The restaurant specialises in Neapolitan cuisine and special diet dishes can be prepared on request. You can sip a drink at the on-site lounge bar.

WiFi is free in public areas and a shared computer with internet access are available.

A paying shuttle to the airport is available on request, subject to availability. A bus and tram stop linking with Piazza Garibaldi is just outside the property.

  • loc in camera dubla cllasica+ mic dejun – 182 euro/pers

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.