Arra Tour - Agentie de turism Constanta
City break 4 zile Londra 149 euro/taxe incluse
29.10.2019
01.11.2019
Adăugată în: 07/04/17
de la
149 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti->Londra Stansted

Orar de zbor:

06:40-08:05
18:15-23:25

Pembury Hotel 3*

326 – 328 Seven Sisters Rd, Hackney, Londra

Vizavi de Finsbury Park, la mai puțin de 500 de metri de Gara Finsbury Park și la 15 minute pe jos de Stadionul The Emirates, sediul F.C. Arsenal, acest hotel oferă camere cu baie privată și WiFi gratuit de mare viteză.

Toate camerele sunt dotate cu TV, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, uscător de păr și baie privată. Oaspeții au la dispoziție o parcare mare, securizată.

Hotelul cuprinde și o zonă de lounge confortabilă, în care oaspeții pot să se relaxeze sau să lucreze. În zona de luat masa, prevăzută cu podea din lemn, se servește în fiecare zi un mic dejun continental ușor.

Stația de metrou Finsbury Park se află pe liniile Victoria și Piccadilly, la doar 2 stații de Gara Kings Cross. Lângă hotel există o stație de unde se poate ajunge frecvent cu autobuzul la Leicester Square în aproximativ 20 de minute.

Hotelul Pembury beneficiază de o locație convenabilă lângă A503, care asigură acces direct spre inima centrului Londrei. Din Gara Finsbury Park circulă periodic trenuri spre London King’s Cross, Cambridge, Peterborough și Welwyn Garden City.

*OPTIONAL MIC DEJUN 25 EURO/PERSOANA/SEJUR

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.