Arra Tour - Agentie de turism Constanta
City break 4 zile Pisa & Florenta 220 euro/pers
21.09.2019
25.09.2019
Adăugată în: 21/08/18
de la
220 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 4 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Taxă aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

OTP 20:10-21:35 PSA
FLR 09:05-12:10 OTP

Hotel La Torre 3* Pisa 21-23 septembrie

Via Battisti 17, 56125 Pisa

Hotelul La Torre este la o plimbare de mai puţin de 5 minute de Gara Pisa şi oferă acces gratuit la internet Wi-Fi. În acest hotel, proprietate de familie, veţi beneficia de servicii prietenoase şi profesionale.

Camerele Hotelului La Torre au minibar şi paturi confortabile, ortopedice. Unele camere au aer condiţionat.

Hotelul are o sală de lectură, un bar şi cameră TV, un depozit de biciclete şi o terasă la soare. Personalul de la recepţie vă poate furniza informaţii de călătorie şi turistice.

Autobuzele circulă din apropierea Hotelului La Torre şi vă vor duce dincolo de râu, în centrul istoric din Pisa. În 20 de minute de mers pe jos, trecând pe lângă magazine şi restaurante, veţi ajunge la Turnul înclinat.

 

iH Hotels Select 3*Florenta 23-25 septembrie

Via G. Galliano 24, 50144 Florența

Situat într-o zonă rezidenţială din Florenţa, iH Hotels Firenze Select este amenajat într-o vilă din secolul al XIX-lea. Oferă servicii pline de amabilitate şi personalizate, precum şi camere decorate elegant, cu facilităţi de ceai/cafea.

Camerele hotelului Select au minibar, TV prin satelit şi baie privată. Unele au decor în stil florentin, iar altele oferă design modern.

Hotelul Select serveşte un bogat mic dejun tip bufet. Oaspeţii pot savura cappuccino şi suc de fructe, precum şi brânzeturi toscane, produse de patiserie şi fructe proaspete.

Personalul Hotelului Select este disponibil nonstop. Biroul de turism organizează excursii la Galeria Uffizi sau la Catedrala din Florenţa, ambele fiind la 15 minute de hotel cu autobuzul.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.