Arra Tour - Agentie de turism Constanta
City break 3 nopti Bologna 4* 115 euro|taxe incluse
18.11.2019
21.11.2019
Adăugată în: 12/05/17
115 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Taxă aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

12:40-13:55
14:30-17:35

Grand Hotel Elite 4* – 115 euro/pers

Via A. Saffi 36, 40131 Bologna

Hotelul Grand Elite se află la o plimbare plăcută de 20 de minute de centrul orașului Bologna şi oferă centru de fitness și mic dejun bogat tip bufet. Camerele includ WiFi gratuit şi sistem de încălzire/aer condiţionat cu reglaj individual.

Camerele şi suitele spațioase şi elegante recreează atmosfera retro a anilor 1970. Acestea includ TV interactiv cu canale prin satelit şi 4 filme cu vizionare cu plată.

Restaurantul Gourmet Pro Viribus oferă o combinație de specialități din Emilia-Romagna și din bucătăria mediteraneană, plus o selecție largă de vinuri regionale. De asemenea, oaspeții pot savura băuturi la barul Vine Lounge. Recepția hotelului este deschisă nonstop şi oferă informații turistice şi birou de turism.

Proprietatea se află la 5 minute de mers cu autobuzul de centrul orașului. Catedrala şi Universitatea din Bologna se află la 20 de minute de mers pe jos, iar Gara Centrală din Bologna este la 30 de minute de mers pe jos sau la o scurtă călătorie cu autobuzul.

*optional mic dejun 15 euro/persoana/sejur

.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.