Arra Tour - Agentie de turism Constanta
City Break 3 nopti Bruxelles 148 euro/taxe incluse
26.07.2021
29.07.2021
Adăugată în: 19/09/17
148 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

06:10-08:05
14:10-17:55

Hotel Queen Mary 3*-148 euro/pers

23 Rue ‘T Kintstraat, 1000 Brussels

Hotelul Queen Mary este amenajat într-o clădire istorică din anul 1859, complet renovată în 2016.
Hotelul se află într-un cartier liniștit din centrul orașului Bruxelles, la numai 10 minute de mers pe jos de statuia Manneken Pis și piața Grand Place. Oaspeții au la dispoziție un bar și o recepție cu program non-stop.

Toate camerele Hotelului Queen Mary au TV digital cu 10 canale și baie privată cu toaletă, duș și uscător de păr.

Stația de metrou Bourse este la numai 5 minute de mers pe jos de Hotelul Queen Mary, iar gara Bruxelles-Central este la 1,2 km. Musée Bruxellois de la Gueuze se află la mai puțin de 15 minute de mers pe jos de hotel. La mai puțin de 5 minute de mers pe jos veți găsi piața Place Saint-Gery, cu numeroase baruri confortabile, precum și piața Place Sainte-Catherine, cu restaurante belgiene faimoase. Străzile comerciale Rue Dansaert, Boulevard Adolphe Max și Rue Neuve sunt la 5 – 15 minute de mers pe jos.

 

Hotel Barsey by Warwick 4*-175 euro/pers

Avenue Louise 381-383, Elsene / Ixelles, 1050 Bruxelles

Hotelul Barsey by Warwick se află pe Bulevardul Louise, cunoscut pentru magazinele sale de lux și numeroasele galerii de artă și muzee. Acest hotel tip boutique îmbină eleganța modernă cu farmecul tradițional, creând o atmosferă strălucitoare și primitoare. Oaspeții au la dispoziție o terasă de vară și o sală de sport. Cel mai mare parc din Bruxelles, Bois de La Cambre, este la doar 700 de metri de acest hotel.

Terminalul Thalys/Eurostar, Grand-Place și piața de antichități Sablon sunt toate la 5 km de Hotelul Barsey by Warwick. La hotel există și parcare privată, disponibilă la un cost suplimentar.

Camerele sunt elegante și au aer condiționat, WiFi gratuit și TV prin satelit.

Restaurantul proprietății se numește Avenue și servește mâncăruri belgiene într-o interpretare modernă. Avenue oferă o atmosferă intimă și are vedere la grădina interioară de inspirație renascentistă.

Hotelul Barsey by Warwick se află la numai 100 de metri de stația de tramvai Abbaye și la 15 minute de mers pe jos de Muzeul Horta. Stația de metrou Louise este la 2 km de hotel. Aeroportul din Bruxelles este la 20 de minute de mers cu mașina.

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.