Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Craciun magic Toscana 196 euro | zbor direct
22.12.2021
29.10.2021
Adăugată în: 14/09/17
de la
196 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Taxă aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti->Bologna

Orar de zbor:

11:00-12:10
07:30-10:30

Hotel Tonfoni 3*-196 euro/pers/mic dejun

Via delle Saline 42, 51016 Montecatini Terme, Italia

Hotelul Tonfoni este situat în centrul orașului Montecatini Terme, la 200 de metri de centrul spa și la 300 de metri de o parcare publică gratuită. Acest hotel primitor pune la dispoziţie Wi-Fi gratuit.

Bufetul variat şi generos de mic dejun este oferit în fiecare zi, pe vreme însorită, acesta fiind servit în grădină. Restaurantul oferă mâncăruri toscane şi internaţionale, preparate cu ingrediente locale.

Camerele de la hotelul Tonfoni au baie proprie, aer condiţionat şi minibar. Hotelul pune la dispoziţie şi un apartament.

Hotel Ercolini & Savi 4* – 329 euro/pers/mic dejun

Hotelul Ercolini & Savi se află la 150 de metri de băile termale din Montecatini Terme. Are 2 restaurante, dintre care unul oferă mâncăruri gourmet.

Ercolini & Savi oferă un bufet deosebit de mic dejun, care include o gamă largă de produse de patiserie proaspete, mezeluri, brânzeturi şi ouă jumări. Restaurantul oferă specialități toscane, preparate italiene și o colecţie de 120 de vinuri rafinate.

Toate camerele au podea cu mochetă, minibar şi TV prin satelit. Băile private includ uscător de păr şi articole de toaletă. WiFi este disponibil în toate camerele, iar în hol se află şi un punct de internet.

Acest hotel administrat de o familie este situat într-o clădire în stil Art Nouveau, care datează din secolul al XIX-lea. Se află la 400 de metri de Gara Montecatini Centro. Trenurile fac legătura cu Florenţa şi Pisa în aproximativ 1 oră. În apropiere veţi găsi o parcare cu tarife convenabile.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.