Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Last Minute! 7 nopti Insula Skiathos 339 €/Tarom
20.07.2019
27.07.2019
Adăugată în: 30/06/17
de la
339 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Bagaj de cală
Asistență turistică
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Smart Vilaeste o oferta speciala pentru sejururi in InsulaSkiathos, la una dintre cele 12 vile turistice luate in garantie detouroperator, cu reduceri de aproximativ jumatate din tariful standard. Alocarea launa dintre vile se face de catre touroperator, in functie de disponibilitati sieste comunicata partenerului in vinerea de dinaintea plecarii.
Oricare ar fi vila alocata prin programul Smart Vila, conditiile de cazare sunt similare, iar turistii beneficiaza deproximitatea unora dintre cele mai frumoase plaje din Insula Skiathos:Koukounaries, Troulos, Agia Paraskevi, Kolios, Megali Ammos.Vile aflate in promotie: 
Alissia, Alexis, Dionissos si Ketty in zonaKoukounaries, Angela, Despo si Zaharo in zona Troulos, Olga in zona MegaliAmmos, Albanis, Demetris si Alexia in zona Kolios, Panos in zona AgiaParaskevi, la care se adauga alte vile ce pun la dispozitie turistilor conditiisimilare.
   
 Transport Avion Bucuresti – Skiathos Smart Bucuresti – Skiathos
Plecare: 20.07 09:15 – 08.06 10:35
 Taxa aeroport
 Transport Avion Skiathos – Bucuresti Smart Skiathos – Bucuresti  9+ locuri
Plecare: 27.07 20:25 – 15.06 21:40

     
Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.