Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Last minute!Circuit 7 nopti Coasta Licia 2018
30.11.2018
07.12.2018
Adăugată în: 08/06/18
119 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

 Un circuit extraordinar al obiectivelor turistice de vis ale Turciei cu ghid vorbitor de limba română dintre ghizii noștri experimentați. Circuitul combină întâlniri de neuitat cu capodopere arhitecturaleposibilități fantastice pentru a face cumpărăturirelaxare totală în hoteluri de top și multe posibilități pentru excursii opșionale.
Programul include:

Ziua 1 – Sosire in Antalya

Zbor spre Antalya. Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă vă conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în Antalya.

ZIUA 2 Myra – Biserica Sf Nicolae

Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților Taurus. În scurt timp, veți ajunge în Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra veți vizita, de asemenea, și biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Veți înnopta în zona Mugla.

ZIUA 3 Licia (Lykia)

Pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se aă plaja Iztuzu numita și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, dupa care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pâna în Kusadasi, unde veți petrece urmatoarele doua nopți.

ZIUA 4 Efes (Ephesus)

Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este excepțională. Antichitatea așteaptă să fie explorată de dumneavoastră Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri și care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus.

ZIUA 5 Pamukkale

Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zapada vizibile în departare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, încă din antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale

ZIUA 6 Hierapolis

Ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a înorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se aă impunătorul și somptosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus înapoi în Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces de producție a covoarelor (de la producția materiei prime; matase, bumbac și lâna până la produsul înnodat finit). Veți înnopta 2 nopți în zona Antalya.

ZIUA 7 Antalya – cascada Karpuzkaldiran

Astazi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul “canelat”. Pe Kalekapisi, “poarta cetații”, se aă turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

ZIUA 8 Zborul de întoarcere acasă În funcție de ora de plecare, autobuzul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.

Servicii incluse:

 • zbor direct Bucuresti – Antalya si retur
 • bagaj de cala
 • taxe de aeroport
 • cazare 7 nopti hoteluri de top de 4* si 5* pe toata durata excursiei
 • mic dejun tip bufet 7 zile
 • ghid vorbitor de limba romana
 • transportul la cele mai importante puncte de atractie turistica / autocar confortabil dotat cu aer conditionat.

Nu sunt incluse:

 • asigurare medicala 10 euro/pers
 • pachet special cu cina 7 seri, excursie cu barca în Dalyan, bilete de intrare cu ghid la excursiile mentionate în descriere 129 euro/pers
 • asigurare completa de calatorie (storno) 10 euro/pers
 • suprataxa pentru camera single 119 euro/pers
 • supliment cine si intrari obiective 129 euro/persoana
*pasaportul trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data inceperii calatoriei.

Datele de plecare /Preț excursie (€/pers.)

 

 

 

 

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.