Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Sejur 1 Mai Mitsis Galini Wellness Spa & Resort 5*,Grecia
29.04.2017
02.05.2017
Adăugată în: 06/04/17
139 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Masa demipensiune
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Turim individual

Mitsis Galini Wellness Spa & Resort 5*

Regim masa- demipensiune

5, Ger. Vassiliadi, Kamena Vourla, 35008, Grecia

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest complex de wellness de lux este situat excelent, într-o zonă frumoasă, la malul mării din Kamena Vourla și oferă facilități de spa. Accesul la internet WiFi este disponibil în zonele publice.

Galini Wellness Spa & Resort a fost construit în stil neo-clasic și pune la dispoziție zone de relaxare simple, dar elegante. Complexul are piscină în aer liber, cu apă dulce, cu facilități de hidromasaj, precum și piscină separată, cu apă dulce, pentru copii.

Camerele bine dotate de la Galini Wellness Spa & Resort oferă facilități moderne, cum ar fi TV prin satelit și balcon cu vedere la mare, piscină sau curte.

Galini Spa are suprafața de peste 3000 m² și oferă multe tratamente de sănătate și înfrumusețare, hamam și servicii de masaj. Proprietatea pune la dispoziție piscină interioară, cu hidroterapie, piscină cu apă termală și cadă cu hidromasaj.

Hotelul se află la doar 90 de minute de Atena. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

  • loc in camera dubla standard + demipensiune – 139 euro/pers
  • tarif copil <12 ani – GRATUIT
  • tarif adult nr 3 – 99 euro
Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.