Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Sejur Rusalii Port Marina***, Halkidiki
01.06.2017
05.06.2017
Adăugată în: 10/04/17
159 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 4 nopţi
Masa demipensiune
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel

Port Marina Hotel

Hotelul Port Marina este situat la 350 de metri de plajă, într-o zonă liniştită, între Pefkohori şi Paliouri. Acesta oferă o piscină de dimensiuni olimpice, cu şezlonguri şi umbrele, precum şi un restaurant cu bar la piscină.

Camerele au balcon privat cu vedere la grădină, la mare sau la piscină. Acestea includ frigider, televizor şi telefon.

Facilităţile sportive de la Hotelul Port Marina includ un teren de baschet şi o sală de gimnastică. De asemenea, hotelul oferă o zonă de joacă pentru copii şi acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul Port Marina este situat la 3 km de Pefkohori şi la 6 km de localitatea pitorească Paliouri. Oaspeţii pot beneficia de serviciul de transfer al hotelului pentru a ajunge la destinaţiile din jur. În zona din jurul hotelului este disponibilă o parcare publică gratuită.

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.