Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Sejur 4 nopti Islanda 295 euro/taxe incluse
16.01.2019
21.01.2019
Adăugată în: 25/09/17
295 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 4 nopţi
Bilet avion
Mic dejun
Taxă aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

10:15-19:10
01:25-13:15

The Capital-Inn 2* mic dejun

Sudurhlid 35D, 105 Reykjavík, Islanda

Această proprietate este la 15 minute pe jos față de plajă. Acest hotel de tip buget se află la 15 minute de mers pe jos de mall-ul Kringlan din Reykjavik şi are vedere spre domul Perlan. Hotelul oferă Wi-Fi gratuit şi parcare privată gratuită, precum şi serviciul de închirieri biciclete şi scutere.

Camerele spaţioase de la Capital-Inn au chiuvete şi băi private sau comune. Unele camere au televizor iar fiarele de călcat şi seifurile pot fi împrumutate de la recepţie.

Salonul de la Capital are un TV mare cu ecran plat cu mai multe canale, un DVD player şi un sistem de sunet surround. Bucătăria comună are cuptoare, cuptoare cu microunde şi un frigider mare. De asemenea, sunt disponibile facilităţile comune de spălătorie.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.