Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Sejur 5 nopti Islanda 345 euro/taxe incluse
02.03.2020
07.03.2020
Adăugată în: 25/09/17
345 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 5 nopţi
Bilet avion
Taxă aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

11:25-18:00
17:05-02:55

Apartment K 4* studio budget

Thingholtsstraeti 2-4, 101 Reykjavík, Islanda

Situate în diverse zone din cartierul modern 101, aceste apartamente cu design elegant se găsesc chiar lângă Laugavegur, principala stradă comercială din Reykjavik. Toate apartamentele sunt spaţioase şi oferă TV mare cu ecran plat şi articole de toaletă gratuite.

Apartment K oferă studiouri şi apartamente cu bucătărie modernă dotată cu toate ustensilele necesare pentru un sejur relaxant, în sistem self-catering. Toate includ paturi de lux, o baie frumoasă şi acces gratuit la internet WiFi.

Personalul de la Apartment K vă poate recomanda restaurante populare, cafenele şi baruri la modă din centrul plin de viaţă al oraşului Reykjavik. De asemenea, se pot închiria autoturisme sau biciclete.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.