Arra Tour - Agentie de turism Constanta
1 mai 7 nopti New York 680 euro/taxe incluse
27.04.2020
04.05.2020
Adăugată în: 03/03/17
de la
680 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Bilet avion
Taxă aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Bagaj de cală
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Oferta valabila doar pentru posesorii de viza. Aceasta se obtine personal de la Ambasada Statelor Unite la Bucuresti

The Hotel at Times Square 3*-680 euro/persoana/camera king size bed

59 West 46th Street, New York, NY 10036, Statele Unite ale Americii

The Hotel at Times Square se află la 3 minute de mers pe jos de o stație de metrou și la 6 minute de Rockefeller Center. Oferă o sală de sport deschisă non-stop și camere cu WiFi gratuit.

Camerele au TV cu ecran plat și stație de andocare pentru iPod. În plus, în camere există seif și birou. Camerele oferă aparat de cafea și apeluri telefonice pe întregul teritoriu al Statelor Unite.

Pe durata sejurului la The Hotel at Times Square, oaspeții au la dispoziție un centru de afaceri. Sunt disponibile servicii de concierge și de lustruire a pantofilor.

Radio City Music Hall și Gara Grand Central se află la mai puțin de 800 de metri de The Hotel at Times Square. Empire State Building este la 16 minute de mers pe jos.

Acesta este locul preferat de turiștii din New York, conform comentariilor independente. Această zonă este excelentă pentru a face cumpărături de mărci renumite: Gucci, Prada, Ralph Lauren, Burberry, Apple.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.