Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit 8 zile Malta de la 299 euro/persoana
05.12.2021
12.12.2021
Adăugată în: 20/04/17
de la
155 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 7 nopţi
Bilet avion
Zbor cu escală
Mic dejun
Taxă aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Bagaj de cală
Intrare obiective turistice
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

19:55-21:20
21:50-01:10

CIRCUIT MALTA – de la 299 euro/persoană + taxe aeroport

Date de plecare București 2021

Ziua 1: Sosire în Malta

După ce veți ajunge în aeroportul din Malta veți fi transferați la hotelul Bella Vista 4* sau similar.

 

Ziua 2: Valetta

Mic-dejun. În cursul acestei zile veți avea ocazia să descoperiți fumusețea orașului fortificat, care a fost construit de cavaleri în anul 1566. Ordinul Sf. Ioan a domnit peste insulă timp de 268 ani și a lăsat o moștenire culturală remarcabilă. Prima oprire va fi la Grădinile Upper Baraca pentru a admira o priveliște superbă asupra marelui Port. Apoi veți vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande și muzeul Bisericii. În interiorul catedralei veți putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmură, care este compusă din aproape 400 de pietre funerare ale cavalerilor căzuți la datorie. Veți continua plimbarea către Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maeștri. Veți avea timp liber la dispoziție pentru cumpărături. După amiază, veți fi preluați de către autocar pentru  a face un tur panoramic al fortificațiilor din Valetta și vă veți putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex și Silema. Apoi veți fi transferați către hotel. Cazare peste noapte.

 

Ziua 3: Mdina

Mic-dejun. Excursia vă va face cunoscută partea centrală a Maltei, dominată de fortificațiile orașului medieval Mdina, fosta capitală a Maltei. Străzile vechi, înguste, care datează din epoca medievală duc până la bastioanele impunătoare, de unde veți putea admira o magnifică panoramă asupra insulei. Pe drum veți putea vedea diferite stiluri de arhitectură, incluzând palate Siculo-Norman și alte clădiri în stil baroc de o importanță istorică deosebită. Vom părăsi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele creștine timpurii din Rabat înainte de a ajunge la stâncile de la Dingli. În a doua parte a zilei vom vizita Grădinile Botanice San Anton situate lângă Palatul Prezidențial, pe care îl veți admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Meșterilor din Ta`Qali. La sfârșitul excursiei, veți putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Apoi veți fi transferați la hotel. Cazare peste noapte.

 

Ziua 4: Timp liber sau excursie opțională Palatul Parisio și cramele din Malta

Mic-dejun. Această excursie este un tur special, care combină cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veți merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles în miniatură. Interiorul său conține fresce deosebite, lucrări din marmură, pereți cu oglinzi și picturi rare. Peisajele superbe din grădini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. După ce veți admira opulența Palatului, veți fi invitați la una dintre cele mai importante vinării din Malta, unde veți primi explicații detaliate despre vinurile locale, pe care le veți putea degusta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

 

 

Ziua 5: Timp liber sau excursie opțională cariera de Calcar din Malta și templul Hagar Qim

Mic-dejun. Excursia începe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformată într-o atracție turistică pentru turiști. În continuare veți intra în atmosfera antică a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, unde veți admira o priveliște panoramică asupra Mării Mediterane și a insulei Fifla. Veți continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veți putea face o excursie cu barca la Grota Albastră, cunsocută pentru apele cristaline. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

 

Ziua 6: Turul celor trei orașe

Mic-dejun. Prin intermediul acestei excursii veți putea descoperi partea opusă de Valetta, cunoscută sub denumirea de cele Trei Orașe – Vittoriosa, Cospicua și Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan în 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge în Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre străduțele înguste și clădirile istorice. Veți continua excursia spre Grădina Senglea, situată în vârful peninsulei și veți avea ocazia să admirați o panoramă uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apărarea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

 

Ziua 7: Timp liber sau excursie opțională Insula Gozo

Mic-dejun. Veți fi preluați de către autocar pentru a ajunge la ferry boat. Vă veți îmbarca și dupa o traversare de aproximativ 20 de minure veți ajunge în portul Mgarr, unde veți putea deja simți atmosfera unică a insulei Gozo. Ghidul vă va conduce la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi construcții de piatră din lume, ce datează încă dinainte de Piramidele Egiptene. În continuare, veți vizita cetatea medievală din Victoria. Insula Gozo este renumită pentru meșteșugurile sale, în special dantele realizate manual și îmbrăcămintea tricotată. Toți vizitatorii insulei sunt impresionați de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senină și diferită față de cea a insulei Malta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

 

Ziua 8: Zbor de întoarcere București

Mic-dejun. În funcție de orarul de zbor veți fi transferați la aeroport pentru zborul de întoarcere spre București.

* Programul circuitului poate suferi modificări în funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe. Exemplu hotel (denumirea hotelului este informativă şi poate suferi modificări): Bella Vista* sau similar

 

Orar de zbor informativ (poate suferi modificari) – compania Lufthansa:

 

02.10.2021 Otopeni – Frankfurt 13:50-15:20

02.10.2021 Frankfurt-Malta 20:40-23:10

09.10.2021 Malta-Frankfurt 06:10-08:50

09.10.20212 Frankfurt-Otopeni 14:20-17:240

 

Acte necesare:
Carte de identitate valabilă sau pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii

Servicii incluse:

 • Zbor dus-întorscu bagaj de cală și de mână
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba română
 • Cazare la hotel de 3*-4*
 • Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte la hotel
 • BONUS Pachet 6 cine tif bufet sau a la carte la hotel: 99 €/pers.(pentru rezervarile efectuate pana la sfarsitul lunii iunie).
 • Excursii conform program

 

Servicii neincluse:

 • Taxe de aeroport: 195 €/pers
 • Pachet excursii opționale (zilele 4, 5 si 7): 149 €/pers.
 • Suprataxă pentru cameră single: 169 €/pers.
 • Taxe mediu Malta 0,5 euro/pers/noapte (se achită la fața locului)
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-65 ani: 20 euro/pers
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 66-80 ani: 22 euro/pers
 • Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 81-99 ani: 36 euro/pers

*Asigurarea medicala se poate lua si separat. Asigurarea storno se ia doar la pachet cu cea medicala

 

 Conditii de plata:

 • La înscriere se achită un avans minim de 30% din valoarea totală a pachetului, nerambursabil în caz de anulare.
 • Diferența se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data începerii excursiei              

   Conditii de anulare:

 • 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile înainte de plecare
 • 100% penalizare pentru anularea cu 44 – 0 zile înainte de plecare sau no show

 

 

Date de plecare si tarife

 

Date de plecare Tarif (euro/pers)
02.10.2021 499 euro
10.10.2021 499 euro
17.10.2021 469 euro
23.10.2021 469 euro
31.10.2021 449 euro
08.11.2021 399 euro
14.11.2021 369 euro
21.11.2021 349 euro
29.11.2021 329 euro
05.12.2021 299 euro

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.