Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Sejur Rusalii 5 zile Dubrovnik, Croatia
01.06.2017
05.06.2017
Adăugată în: 29/03/17
159 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 5 nopţi
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel

Studio standard - room only

Comfort Apartments Ivica 3*

Oferind cazare cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi TV cu ecran plat, Comfort Apartments Ivica se află în clădirea Dvori Lapad, construită recent, cu o plajă cu nisip chiar vizavi. În faţa proprietăţii există o staţie de autobuz care asigură conexiune facilă cu centrul vechi.

Mobilate în 2012, aceste apartamente moderne oferă un balcon şi o bucătărie utilată complet cu maşină de spălat vase şi cuptor cu microunde. Toate băile sunt prevăzute cu maşină de spălat şi uscător de păr.

Parterul clădirii are diverse magazine, o pizzerie, o brutărie, un magazin alimentar şi o cafenea. Există un loc de joacă pentru copii mici în imediata vecinătate.

Autogara principală se află în cartierul Gruž, lângă terminalul de feriboturi, la aproximativ 2,5 km de Comfort Apartments Ivica.

Protejat de UNESCO, centrul vechi din Dubrovnik este la 4 km sau la 15 minute de mers cu autobuzul. Păstrează monumente istorice precum celebrele Ziduri din Dubrovnik, Palatul Rectorului şi Promenada Stradun.

Lapad este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plaje, litoral și explorarea centrului istoric.

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.