Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Sf Maria 5 nopti Toscana 139 euro | taxe incluse
11.08.2020
16.08.2020
Adăugată în: 14/09/17
de la
139 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 5 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Mic dejun
Taxă aeroport
Bagaj mână 42x32x25cm (max. 7kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti->Bologna

Orar de zbor:

12:40-13:50
10:30-13:30

Hotel Tonfoni 3*-139 euro/pers/mic dejun

Via delle Saline 42, 51016 Montecatini Terme, Italia

Hotelul Tonfoni este situat în centrul orașului Montecatini Terme, la 200 de metri de centrul spa și la 300 de metri de o parcare publică gratuită. Acest hotel primitor pune la dispoziţie Wi-Fi gratuit.

Bufetul variat şi generos de mic dejun este oferit în fiecare zi, pe vreme însorită, acesta fiind servit în grădină. Restaurantul oferă mâncăruri toscane şi internaţionale, preparate cu ingrediente locale.

Camerele de la hotelul Tonfoni au baie proprie, aer condiţionat şi minibar. Hotelul pune la dispoziţie şi un apartament.

 

Hotel Settentrionale Esplanade 4* – 215 euro/pers/mic dejun

Hotelul Settentrionale Esplanade din Montecatini este administrat de o familie, oferind camere cu aer condiţionat, restaurant tradiţional şi grădină cu piscină. Centrul spa istoric din oraş se găseşte la 3 minute de mers pe jos.

Hotelul Settentrionale Esplanade este compus din 2 clădiri alăturate. Pune la dispoziţie multe zone comune, inclusiv o sală cu TV cu ecran mare, precum şi o terasă mare cu vedere la piscină.

Toate camerele sunt decorate în stil clasic, având pardoseală din dale, din lemn sau cu mochetă. Oferă baie proprie, minibar şi TV cu ecran plat. Unele dintre camere au balcon.

Restaurantul are 2 săli de mese şi serveşte mâncăruri toscane şi mediteraneene. Micul dejun este un bufet variat. La cerere, vara mesele sunt servite pe terasă

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.